RECENZIJE

Share Tweet Pin it

Dobro došli! Raspadam s radosnim emocijama pa sam odlučio ostaviti povratne informacije. Opet sam se oporavio od hepatitisa C. Čim sam saznala o mojoj dijagnozi, odmah sam počela tražiti lijekove. Poznati liječnik savjetovao je da obraća pozornost na lijekove iz Indije. Pronašao sam vašu stranicu. Upoznat s njim i naredio sophosbuvir i daklatasvir. I pomogle su mi. Nisam u potpunosti vjerovao da se mogu riješiti hepatitisa, jer sam čula mnoge strašne priče. Ali jučer sam uzeo testove i ja sam zdrava. Ne znam. Što da radim bez svog liječnika i vaše tvrtke, s kojom sam stvarno kupio učinkovite lijekove.

Hura-ura-ura! Primio sam testove - MINUS. Sve zahvaljujući ovom mjestu. Prošlo je ili je održano tečaj od 12 tjedana - gepzinat i natdak. Bez pobocheka. UDO nakon 12 tjedana. Drago mi je. ALT, ast, bilirubin - sve je normalno. Uzi također bez odstupanja. Moja sreća nema ograničenja. Hvala vam! Ova tvrtka za sigurne lijekove, koja se mogu kupiti bez napuštanja doma. Za mene je važno, jer uopće nema slobodnog vremena.

Za mene 32 godine, hepatitis sa 3, fibroza 2. Prošle godine sam prošao ili su se dogodili tijekom liječenja sof + dak (Indija) tri mjeseca. Nakon 4 tjedna bilo je minus, transmnazy je došao na normu... Ali mjesec dana virus se vratio. Bio sam u šoku. Desperation me pretekao! Počela sam tražiti hepatologa koji će mi pomoći. Pronašao je stvarno stručnjaka u svom polju. Poslao je na testove. Predao je mutaciju - pojavio se daklatasviru. Dodijeljeni sophosbuvir i velpatasvir - 24 tjedna. Plus je dodao ribavirin. Pili sve od početka do kraja. Manje u analizi. Prošlo je tri mjeseca od kraja PVT - PCR negativnog.

Moj savjet je boriti se do kraja, čak i ako nešto ne radi odmah. Uspio sam poraziti virus drugi put. Usput, naredio sam sve tečajeve na ovoj stranici. Cijene su normalne. Dostava je brza. Naknada po primitku. Zadovoljan sam.

Naučio sam o indijanskom sophosbuviru i ladypasvira od prijatelja koga su pomogli. Odlučio se posavjetovati s infektsionistom, odobrio je tu kombinaciju. Prvi tjedan bilo je apetita i rumenilo na licu, vrlo mi je drago. Nisam očekivao da pilule pomažu. Hvala ti. Kroz vašu web lokaciju kupila sam pilule i oporavila se od strašnog hepatitisa C. Sada možemo razmišljati o našem mužu uz dodatak naše obitelji =)

Bok Imam hepatitis C, 1b, fibroza 2-3. Sof + dac je tretiran 12 tjedana. Nakon 6 mjeseci prošao sam testove: RNA nije otkrivena. Ponovio sam testove nakon 2 mjeseca - anti-HCV pozitivan. Imao sam šok. Nazovem svog liječnika, ne razumijem ništa. Sutradan je već bio na savjetu hepatologa. Uvjerio me je da su takvi rezultati zbog imunološkog pamćenja, i već sam mislio da indijski lijekovi ne rade. Potrebno je uzeti PCR kvalitativno kako bi shvatili da nema virusa. Ovo je moj savjet onima koji vole i mene se boje rezultata analiza.

U međuvremenu želim reći tvrtki India-Help, to je bio njihov savjetnik koji mi je objasnio rezultate testova i smirio me. Napravio sam isporuku u Tyumen, sve je bilo vrlo brzo, ambalaža je zapečaćena. Plaćam gotovinom po isporuci. Nema pritužbi.

Dijagnoza hepatitisa C podigla se prije više od pet godina. Prošle sam godine odlučio konačno izliječiti, jer već postoje pravi lijekovi. Ta pomoć. Prošlo je ili je došlo do analiza - 3 genotipa i fibroze 2. Alt i Ast su pretjerano tri puta. Tijek liječenja sophosbuvirom i daklatasvirom je 12 tjedana. Prije početka terapije, bio sam mučen stalnim zamorom i mučninom, slabost je bila prisutna čak i za one profitabilne. Od prvog dana uzimanja tableta osjetio sam poboljšanje samopoštovanja. Popio sam pola staze, prošao testove - virus nije pronađen. Testovi su se vratili na normalu, iako su bili prilično loši. Nakon što sam potpuno popio stazu, riješio sam se hepatitisa C. Zahvaljujući generičkom sophosbuviru i daklatasviru, sada sam zdrava.

Bok Moje ime je Tamara, već 10 godina se borim s hepatitisom. U rujnu prošle godine, konzultirala ju je njezin specijalist zaraznih bolesti. Rekla mi je o novim lijekovima iz Indije, da su mnogi njezini pacijenti već izliječili s njihovom pomoći. Na ono što je staza prošlo bez ozbiljnih nuspojava, ta se činjenica jako zanima. Kod kuće sam počeo proučavati ovo pitanje i pronašao ovu stranicu. Pozvao sam telefonsku liniju, gdje sam dobio kompetentno savjetovanje. U početku bilo je zastrašujuće, neću ga sakriti. Ali Julijin savjetnik me smirio. Odlučio sam kupiti sophosbuvir i dalktasvir od proizvođača Natko. Paket je stigao u 7 dana, sve su zapečaćene. Postoji uputa.

U mjesec dana predao sam prvi PTSR. Toliko je zabrinut koliko. Stigli su rezultati - hepatitis br. I samo mjesec dana popio sam pilule. To je čudo. Ali prolazio sam cijeli tečaj, to je 12 tjedana, jer ako se zaustavi za mjesec dana, postoje veliki rizici od recidiva. Nemoj bacati posao. Posebna zahvala tvrtki india-help.com - vi ste veliki prijatelji

Uzeo sam generičke lijekove protiv hepatitisa C - sovihep i datsihep. Kolegij je tri mjeseca. Tijekom liječenja nisam ništa osjetio, iako postoje upozorenja u priručniku za nuspojave. Analize su se počele vratiti u normalu u prvom mjesecu. Virusna opterećenja brzo počela padati. Zaključak - tablete stvarno rade. Prošlo je pola godine, ponovno sam uzela testove - virus nije pronađen. Sam bio u mogućnosti poraziti ovu infekciju. Nedavno je napravio i SAD, s organizmom sve gud. Posebna zahvala ovom mjestu. Dečki znaju što rade. Brzo i jasno objasnio sve, oni su mi brzo isporučili moju narudžbu. Uslužna je usluga pohvalna.

Bio sam tretiran hepatitisom C dvije godine. Nisam promatrao nikakav poseban uspjeh. Tijekom tog vremena, uzeo sam različite lijekove, svi su mi pokazali i prisutnost hepatitisa za testove. Posljednji put kad sam bila savjetovana bila je poznata indijska medicina. U početku sam odbio, a zatim, nakon proučavanja informacijskog sustava, odlučio sam još popiti tečaj. Osim toga, njegov je trošak nizak, u usporedbi s onim lijekovima koje sam koristio. Liječnik je uvjerio da se suvremene tablete razlikuju po sastavu i stvarno pomažu. Rezultat je 6 mjeseci bez hepatitisa, testovi su normalni, biokemija je super.

Dobar dan! Mnogo hvala svim vašoj tvrtki! Započeti ću redom. Prvo, objasnila mi je posebna zahvala savjetnicima, koja su mi dostupna i razumljiva. Ponovno sam nazvao, a ja sam uvijek odgovorio kompetentno za sva svoja pitanja. Drugo, pretpostavka Ekaterinburgu postigla je vrlo brzo, 5 dana! Neopisivo sam sretan zbog ovoga. Treće, lijekovi rade. Osobno sam pomogao. Na ovom se mjestu može kupiti usporedno jeftine učinkovite tablete. Mnogi se boje piti ih zbog pobochek, osobno sam imao glavobolju i povraćanje. Prošla su dva tjedna. Rezultat sam sretan s analizama minus, raspoloženje na pozitivnoj i ljepotu se vratio! A onda je hepatitis polako odveo od mene)))

Godine 2010. po prvi put sam čula da imam hepatitis C. Postoji sumnja da je dobio od stomatologa. Nije bilo nigdje drugdje. Nije se htio prijaviti za lokalnog infektologa jer su mu odmah rekli da će dugo vremena trebati čekati lijek. Počela sam tražiti informacije na Internetu. Došla sam preko stranice india-help.com, upoznala sam se s drogama. Pročitajte recenzije. Shvatio sam da lijekovi rade. Zatim je počeo tražiti kompetentni hepatolog, pronašao ga je svojim znanjem. Hepatolog imenovao sophosbuvir i daklatasvir 12 tjedana. Uzeo sam indijsku produkciju, jer sam proučavajući podatke shvatio da je to točna kopija izvornih tableta. Naručeno na web mjestu. Ono što me razočaralo bila je isporuka. Morala sam čekati više nego što je bilo rečeno. Pa, u redu.

Obrađeno tri mjeseca prošlo je testove - PCR negativan, zdrav sam. Indijski lijekovi su djelotvorni, nemojte se bojati, dobro se osjećate i zdravi!

Mnogo hvala momcima. Radite dobro. U prosincu 2017. naručio sam droge. Na mene gep s genotipom 3. Peel Hepsinat i Natdak 12 tjedana. Nakon 3 tjedna HTP je prošao testove: virusni opterećenje od 4 300 000 pao je na 100. Kombinacija funkcionira. Cijene su pristupačne. Dostava je brza. Za 12 tjedana zdravo sam. Početkom travnja prošao sam testove (mjesec dana nakon završetka HTP) virus nije otkriven. Mnogo hvala.

Vaša recenzija je dodana!

Nakon što moderator provjeri da će se pojaviti na web mjestu. Zahvaljujemo na povratnim informacijama.

Antivirusno sredstvo Hepcinat LP - Sofosbuvir + Ladipasvir - opoziv

Indijski lijek protiv hepatitisa. Jeftin i učinkovit tretman virusom hepatitisa C. Najnovija metoda liječenja je spasenje za osuđeni! Pročitajte ovdje uskoro!

Ubrzavam se podijeliti sa cijelim svjetskim vijestima - liječenje hepatitisa C. A sada ne morate potrošiti na terapiju ludi novac, milijune, i izdržati jeziv pobochki. Svijet ne staje mirno, a godinu dana ili malo više jer su lijekovi postali dostupni u Rusiji, koji stvarno CURE virusa hepatitisa C i oni cijene u unutar 100 tisuća rubalja za cijeli tijek od 12 tjedana. Ovo su dva priprema indijske tvrtke Natko: Hepsinat (međunarodni naziv Sowosbuvir) i Natdak (međunarodni naziv Daklatasvir). Oba su lijeka u tabletama. u pakiranju 28 tableta (izračunato za 4 tjedna prijema). Tijek liječenja je 12 tjedana (3 mjeseca). Na tečaju trebate 3 pakiranja jednog i drugog lijeka.

Obavezno uzimati oba lijeka u isto vrijeme. Ne znam koji od njih radi, ali ih u paru uzimam kako bi postigli antivirusni učinak.

Lijekovi obično ne uzrokuju pobochek. Moj rođak, zapravo, koji smo liječili tim lijekovima, uopće nije imao nikakvih nuspojava. Iako su upute za obje droge pokazale neke pobochki, uglavnom iz probavnog trakta.

Kako lijek: za razliku od standardnog antivirusnu terapiju, koja je pokušala prije za liječenje hepatitisa C, te nove droge ne dovode pacijenta tjelesnu temperaturu kako bi se aktivirao imunološki sustav, kao posljedica kojeg je ljudski imunološki virus ubio (ali slab tijelo kao nakon kemoterapije). I djeluju izravno na sam virus i ubiti ga bez utjecaja na imunološki sustav i druge organe.

Uzmi lijek trebao bi biti jedan tableta dnevno, budite sigurni nakon obroka. Cijeli tijek lijekova trebao bi biti biti praćen pravim načinom života i uravnoteženu prehranu, kao i režim dana. Ni u kojem slučaju ne postoji alkohol i pušenje! Nema živaca. I bolje je tijekom terapije piti lijekove kako bi zaštitili želudac. To je od vrste života koju ćete voditi tijekom ovog razdoblja i sljedeće godine, rezultat liječenja ovisit će!

Nakon 2-3 tjedna nakon početka terapije, kvalitativna i kvantitativna analiza pokazuje negativne vrijednosti, tj. nema otkrivenog virusa! Ali to ne znači da možete prestati piti pilule. Da biste postigli potpuni lijek, trebali bi piti 3 mjeseca, to je cijeli minimum.

Čuo sam da je čak i moguće liječiti HIV s tim lijekovima, samo tijek terapije trebao bi biti dulji.

Čak i osobe s cirozom jetre izliječene su!

Želim što je moguće više ljudi da saznaju o ovoj mogućnosti liječenja hepatitisa C. Dostupna je! To je jeftina, relativno standardna terapija. To pomaže čak iu teškim slučajevima! I nije zastrašujuće! Razgovarajte sa svojim liječnikom i recite mu dva od ovih imena: SOFOSBUVIR, DAKLATASVIR. Gotovo svi liječnici znaju za ovu terapiju, ali šute, jer je standardna terapija desetljeća skuplja.

Ako pročitate ovaj pregled i imate prijatelje koji su naišli na problem hepatitisa C virus - molimo Vas da prenesete ove podatke! Dajmo ljudima priliku preživjeti!

Hvala na čitanju! Želim svima najvažniju stvar - zdravlje!

Hepatitis forum

Dijeljenje znanja, komunikacija i podrška za osobe s hepatitisom

Indijski lijekovi novih lijekova iz hepatitisa C

  • Idi na stranicu:

Re: Indijski generički lijekovi protiv novih hepatitisa C

Vaša poruka Krym2013 »15. veljače 2016. 22:54

Re: Indijski generički lijekovi protiv novih hepatitisa C

Vaša poruka Krym2013 »15 veljača 2016 22:57

Re: Indijski generički lijekovi protiv novih hepatitisa C

Vaša poruka Oleg11 »27. veljače 2016. 19:09

Re: Indijski generički lijekovi protiv novih hepatitisa C

Vaša poruka Lexa »27. veljače 2016. 19:12

Re: Indijski generički lijekovi protiv novih hepatitisa C

Vaša poruka ledina »16. ožujka 2016. 18:11

Re: Indijski generički lijekovi protiv novih hepatitisa C

Vaša poruka Freken »16. ožujka 2016. 18:20

Re: Indijski generički lijekovi protiv novih hepatitisa C

Vaša poruka Gosha »16. ožujka 2016. 18:38

Re: Indijski generički lijekovi protiv novih hepatitisa C

Vaša poruka optimist86 »16. ožujka 2016. 18:40

Re: Indijski generički lijekovi protiv novih hepatitisa C

Vaša poruka slave »16. ožujka 2016. 18:40

Re: Indijski generički lijekovi protiv novih hepatitisa C

Vaša poruka serpentina »17. ožujka 2016 00:43

Sofosbuir pregledava prošli tretman

Svatko je dobrodošao! Danas je dan kada se počinjem boriti s hepatitisom! Pri dostavi analiza na meni otkrili su porast ALT-a i bilirubina. Poslali su predati analize o hepatitisima, fibroskanu. Rezultati su me užasli - pronašli hepatitis S. Gdje sam pokupila i nisam razumjela do sada. U in vitro hepatologu je rekao da liječenje bez lijekova samo s indijskim lijekovima! A o interferonima i govoru ne može biti, nakon što mi je objasnio o nuspojavama interferona! Prema mojim analizama, odabrana je shema cofosbuvir + daklatasvir. Nakon nekog vremena znao sam o ovoj tvrtki preko prijatelja, pronašao mjesto, nazvao i rekao mi cijeli proces kupnje droga! Počevši od narudžbe, završavajući time kako će lijek biti u mojim rukama. Kupljeno na pretplatu, pa se ispostavilo mnogo jeftinije! Općenito, već imam lijekove) Započnem tečaj! Rezultati će biti napisani u sljedećem pregledu! Sve dobro!)

Želim izraziti svoju zahvalnost tvrtki GepaMed! Danas imam praznik! Imam hepatitis C 3a, fibroza je na sreću odsutna! Nakon dva tjedna sophosbuvir i daklatasvir, ptsr analiza je negativna! U travnju ove godine saznala sam da se hepatitis C tretira s indijskim generičkim lijekovima gotovo bez lijekova i počeo tražiti gdje kupiti lijek. Nakon dosadnih pretraživanja na Internetu i straha da ću se boriti protiv krivotvorenih droga, pronašao sam tu tvrtku. Nazvala sam telefonom, a Anna mi je sve rekla o sophosbuvira, kao io procesu naručivanja isporuke droga. Napravio sam narudžbu, napravio transfer u Indiju i počeo čekati, pratiti parcelu broj pjesme. 05.05.2018 došli su dugo očekivani lijekovi i odmah sam započela tijek liječenja. Tijekom primanja lijekova nisam primijetio nuspojave! Hvala vam svima i dobro zdravlje.

Mislio sam da je hepatitis - to može biti samo za pijanice, ovisnike o drogama, itd. Tip ljudi. Ali, kada se provodi medicinski pregled koji svake godine prolazimo na posao, predamo analizama, uključujući i hepatitis - rezultat se pokazao pozitivnim. Bio sam jako iznenađen i do posljednje misli da je to neka vrsta šala, ali nažalost, rezultat se pokazao pravi. Dugo sam mislio gdje bih mogao pokupiti ovu infekciju. Nakon toga, nakon donošenja svih potrebnih testova, potvrđeno je da je hepatitis C, a najopasniji genotip je 1b. Moj zarazni liječnik propisao je liječenje Sofosbuvir + Ladipasvir. Naručio sam lijekove na ovom mjestu i sljedeći dan započeo tečaj s prehranom. Nakon 2,5 tjedna prošao sam testove u Invitro, visoko kvalitetna PCR negativna i biokemija vratila se u normalu! U ovom trenutku nastavljam tijekom liječenja, pisat ću o svim promjenama. Ali, rezultat je vrlo zadovoljan) Hvala vam jako puno!)

Dobro došli! Prije godinu dana imam dijagnozu genotipa hepatitis C 4. Rezultati analiza i prognoze ostavili su mnogo želje. O ne-interferonskom liječenju s indijanskim lijekovima, moj otac iz njegove vojne prijateljice naučio od mene, uvjerio me da lijekovi nemaju praktički nuspojave i da su imali izvrsne rezultate. Odlučeno je započeti borbu protiv virusa. Otišao sam u kliniku i položio sve testove, prema kojima sam došla pod shemu liječenja cofosbuvir + ladypasvir. Čitanje recenzija na Internetu zapanjalo je na GepaMedu. Nakon nekog vremena proučavajući sve informacije o tvrtki, nakon što sam napravio popis s pitanjima, registrirao sam zahtjev za besplatnu konzultaciju s hepatologom. Po vlastitom riziku i riziku, naređivao sam na prijevremenu otplatu jer je cijena lijekova znatno manja. Paket je brzo stigao, svaki dan je gledao stazu. Lijekovi su već na ruci, pakirani višeslojno u mutnom filmu, izgledom kao u opisu izvorne indijske generičke. Nadam se da će lijekovi pomoći riješiti virus!

Dobar dan! Kao znak zahvalnosti za tvrtku, pišem ovaj pregled! Otkrio sam da sam bio zaražen hepatitisom C na medicinskoj ploči kada sam radio u UFSIN-u. Liječnici su mi rekli da se to sada lako liječi, s lijekovima iz Indije, da sam se dobro smirio! Tijekom jedne večeri pretraživanja na Internetu došla sam preko tvrtke GepaMed, nazvala sam konzultanticu Alenu i objasnila mi cijeli proces liječenja, kako se naplaćuje i isporučuje lijek. Nakon razmišljanja, nakon prolaska svih testova, nakon što sam provela besplatnu konzultaciju s liječnikom hepatije, nakon savjetovanja s rodbinom, odlučio sam uzeti lijekove koje mi je hepatolog preporučio. Napravio sam nalog, Alena mi je pomogao prevesti u Indiju. Paket je pristigla na vrijeme. Općenito, nakon 4 tjedna tečaja, PCR testovi za hepatitis C u krvi su negativni! Nakon preostalih 8 mjeseci, rezultat najosjetljivijih PCR-a je negativan! Posebno zahvaljujem konzultantu Aleni i liječničkom hepatologu Sergeju Vozhakovu zbog činjenice da su sve ispravno objasnili i podržali!

Slučajno sam doznao o mojoj dijagnozi! Ove vijesti naravno, bio sam jako šokiran, jer sam znao da liječenje donosi više štete nego rezultat! Ja sam u potrazi za informacijama na internetu o liječenju hepatitisa C, a naišao na video Elena Malysheva, domaćin „Live zdrava”, gdje je govorio o pripremi Sofosbuvir Indija koja gotovo i nema nuspojava. Pronađeno je tvrtka „GepaMed” na internetu, nazovite broj na telefon i on-line konzultant Ana odgovori pitao sva moja pitanja, hvala vam na strpljenju =) Iskreno, bilo je vrlo zastrašujuće naručiti lijekove, jer oni nisu mali novac i internet vrlo mnogo prevaranti. Predao je sve analize koje rezultiraju: genotipom 3a, bez fibroze. Liječnik hepatologa Sergej Vozhakov preporučio je prolaziti kroz 12 tjedan liječenja lijekovima: Sofosbuvir, Daklatasvir. Sutradan nakon narudžbe droga, poslao sam broj pjesme, prema kojemu sam svakodnevno pratio moj paket. Pripreme su bile u dobroj ambalaži, na kutijama nema nikakvih udubljenja, film s hologramom označen je na raspakirajućim mjestima, općenito je sve kao na slici. Nakon 3 tjedna tečaja prošao sam PCR analizu - rezultat je negativan! U ovom trenutku, tečaj je završen u potpunosti, prema rezultatima najosjetljivije analize PCR - negativnih! Mislio sam da će sve biti puno komplicirano, ali se ispostavilo. Možda će se lijek u budućnosti također oprezno nositi s rakom! Mnogo hvala svima!

Prije dvije godine otkrio sam da imam hepatitis C (genotip 3a). Nije bilo pitanja o liječenju interferonom. Nakon što sam proučavala podatke na Internetu, moj izbor se temeljio na tvrtki GEPAMED. Primio sam lijek u Primorskim Krajima za tjedan dana. Liječenje kauč + dac započelo je 27. prosinca 2017. godine. 7. veljače 2018. prošlo je prvo testiranje (kvantitativno - NIJE DETEKTIRAN, PCR - NIJE DETEKED). Zahvaljujući svim zaposlenicima tvrtke GEPAMED, a to su voditeljica Anna i liječnik Sergey Valerevich, koji su uvijek bili u kontaktu i savjetovali me o svim novim problemima. Zdravlje vama i vašim voljenima.
I moj savjet za vas - nikada staviti prvu analizu nakon liječenja u toj klinici gdje se stajati na računu od 1. veljače 2018. godine nakon što je prošao test za „kvalitetu” - rezultat je bio pozitivan (bio sam šokiran). Jednostavno, naši "vrijedni" laboratorijski tehničari i liječnici nisu mogli vjerovati da je ta bolest izlječiva. A kako bi se zaštitili, a zatim ne bi dobili "po kapu" odlučili napisati u rezultatima analize (+). Sve zdravlje i sve najbolje.

Dobro došli! Bolesna sam od hepatitisa oko 11 godina. Čuo sam za hepatitis kad sam trudna, poput gruda na glavi. Gdje, zašto i zašto? Sve ove godine živjela je u nekom strahu za sebe, za djecu! Slučajno je na internetu naišao na ove čudotvorne pilule. Mislio sam tjedan! Tada sam naredio, brzo došao. Rezultat je izvrstan! Savjetujem vam da se brzo riješite ove strašne bolesti. Sve zdravlje, sreća, dobrobit.

Dobro došli! Odlučio je danas napisati recenziju za sumnjivačima koji će se liječiti ili ne. Pati od hepatitisa C (genotip 1b) od 2000. godine. Ja sam umirovljenik i još uvijek sam odlučio iskoristiti priliku. Najprije sam kupio jedan paket leda. + Sof.. Brzo sam ga doveo. Onda mislim da ću analizu dati za 2 tjedna, a ostatak ću naručiti. Ali tjedan dana kasnije riskirao sam i naredio još dva paketa, jer nisam morao piti za 12 tjedana. Kao umirovljenik je čak popustio. Sada ostaje samo za mene da pijem tjedan dana. Prije nego što je Nova godina prošla testove. Hepatitis se ne nalazi. Kad su testovi došli, čak sam se bojao otvarati e-mail. Puno vam hvala i konzultant Anna i web mjesto uopće. Tko još sumnja! Nemojte sumnjati, biti tretirani i biti zdravi!

Dobro došli! Bolesna sam od hepatitisa oko 11 godina. Čuo sam za hepatitis kad sam trudna, poput gruda na glavi. Gdje, zašto i zašto? Sve ove godine živjela je u nekom strahu za sebe, za djecu! Slučajno je na internetu naišao na ove čudotvorne pilule. Mislio sam tjedan dana? Tada sam naredio, brzo došao. Rezultat je izvrstan! Savjetujem vam da se brzo riješite ove strašne bolesti. Sve zdravlje, sreća, dobrobit.

Hvala Hepamedu. Anna, Alena, ti si u pramcu za svoju potporu. Emocije preplavljuju. Nakon četiri tjedna liječenja, hepatitis C se ne otkriva, nadam se da će cijeli tečaj biti. Ne postoji hepatitis C. Zapravo radi. Nisam vjerovao do danas do 21.12.2017. Sva sreća u borbi protiv bolesti.

Velika zahvala GepaMedu. Anne i Alyona odvojili su zahvalnost za podršku, razumijevanje i pomoć u svom oporavku. Želim reći svoju priču. Imam 50 godina. Mali, stroynenkaya. 19. srpnja 2017. na kolegama na poslu primijetili su žutu u mojim očima. Potrčao sam u bolnicu. Predao je analize. Biokemija je strašna, ALT-600, AST-500. Dijagnoza je akutni hepatitis. Tjedan dana kasnije potvrđeni su testovi. U mene je hepatitis s. Odmah u glavu pitanje odakle? U našoj bolnici liječnici su rekli da se hepatitis C ne liječi. do rujna je bio na kapaljkama: heptral i fosfoglue. Analize su prepolovljene. Bilirubin je gotovo normalan. Oni su bili ispušteni iz bolnice s cjeloživotnom prehranom. Tako je divno da živimo u dobu Interneta. Prijatelji su čuli nešto o nekim indijskim tabletama. I odmah dođem do mjesta Hepameda. Bio sam toliko uplašen, odmah sam nazvao telefon. I hvali Anu, koji mi je dao nadu. Liječenje hepatitisa C! Naručio sam tablete. Došli smo brzo. Nemate pojma kako sam ih čekala. Ali ne možete zamisliti što je moja obitelj i ja imali radost u tjednu kada su mi testovi postali idealni. Nakon 8 tjedana sam dao PCR i opet sam pobijedio. Nisu pronađeni virusi. Mnogo hvala i nizak luk za tvrtku Gepamed. Posebna hvala liječniku s kapitalom Vozhakovom Sergejem Valerevichem, koji je pratio moj tretman. S dvadesetogodišnjim iskustvom, bio sam treći u svojoj praksi s akutnim hepatitisom C. (Moram reći da je žutio hepatitisom C-5% bolesnika i ušao sam u ovaj 5%). Niski luk za tebe, Sergej Valerevich. Zdravlje vama i vašim voljenima. Uspjesi u radu. Još jednom, sve ogromne hvala. Sretna Nova Godina. Oprosti zbog zbunjenosti - to je iz višak osjećaja. S ODRŽAVANJEM, OLGA. Regija Smolensk

Dobar dan! Godine 1998. postao sam bolestan od hepatitisa C i s tom bolesti prošao sam gotovo 20 godina. I tako bih išao dok ne dođem u bolnicu s dijagnozom upala slijepog crijeva, gdje sam uzeo testove i podsjetio me da ovaj virus živi u meni. Kirurg je rekao da se ta bolest liječi i savjetuje da ode u specijalista zaraznih bolesti. Nakon izbacivanja iz bolnice odmah sam otišla u specijalista zaraznih bolesti. I odmah je pitao kako se može izliječiti. Rekla je da je tradicionalan način i postoji takav lijek kao sophosbuvir i daklataswir. Zvučalo sam koliko je vrijedno i rekla mi da čitam o ovoj prekrasnoj medicini. Neću vam nastaviti reći što. Kao rezultat toga sam predao analize prije recepcije koji je pokazao da je kod mene hepatitis With, genotip 3a. I tako sam počeo uzimati ovaj lijek, mjesec dana kasnije sam otišao na ponovno testiranje, to je to, čudo, virus nije pronađen. Kakva je sreća čitati ove riječi. Sada nastavljam tijekom liječenja, pijem drugi mjesec. Čudno je, naravno, zašto se ne može legalizirati ovaj lijek u Rusiji, jer stvarno radi.

Danas je prvi dan da mogu reći da sam više bolestan hepatitis C virus za skoro 30 godina, bila sam bolesna, zaražena me u udaljenim devedesetih tijekom operacije, što transfuziju krvi. Otkrila sam da sam bolesna 2005. godine. Šok, pregled, onda sam zvučao iznos koji će biti potreban za liječenje - još jednom šok. Ponudili su da pišu na čekanju za kvotu, obećali su nazvati, nikada nisu zvali. Poznati kirurg savjetovao je da ne oglašava bolest, kako ne bi bio maltretiran na poslu, priča priču o svom prijatelju, za koju sam jako zahvalan. Život s strašnom bolešću koju morate sakriti od drugih. Povećanje zdravstvenih problema i nema nade za oporavak. A onda je došla vijest o tim čudesnim lijekovima iz Indije. Dugo je odabrala web mjesto, odabrala ovo mjesto i nije bila pogrešna. Djevojke-operateri su bili zaprepašteni, toliko takti, osjećaju da se bojite prijevare, strpljivo sve objasnite i objasnite. Puno im hvala! Sreća i zdravlje. Hvala svim zaposlenicima tvrtke koji stvarno pomažu ljudima da se izliječe od ove strašne bolesti. Danas sam dobio rezultat PCR analize za hepatitis C virus broj-0. U samo mjesec dana liječenja. Na početku liječenja bilo je 2,5 × 10 u 6 stupnjeva, nakon dva tjedna prijema je 3,3 × 10 u trećem stupnju. Nakon mjesec dana liječenja-0. Želim sve uspješno liječenje, GepaMed-prosperitet!

Pozdrav svima koji će čitati moju recenziju, moje ime je Alexey i dugo sam bio bolesna s takvom bolesti kao hepatitis C. Natrag u 2001, lijek nije bio stvaran, au načelu se vjeruje da se hepatitis ne može liječiti. Podržati pile Eseniale, mlijeko čička i druge biljne pripravke. Ali sve to nije riješilo problem i hepatitis je nastavio ljubazno uništiti moje zdravlje i jetru. Saznali smo o novim lijekovima sophosbuvir i daklatasvir iz Indije, odlučili naručiti te lijekove i počeli tražiti on-line ljekarne. Zaustavio se na službenoj web stranici "Gepamed", jer je vidio puno pravih povratnih informacija i dobio kompetentno savjetovanje djevojčica. Odmah je postalo jasno da su ti ljudi pomogli stotinama poput mene i imali ogroman doživljaj, poslani su na analizu i pomogli da se spasi dajući adrese jeftinim laboratorijima. Napravio sam nalog za plaćanje unaprijed izravno iz Indije, izabrao sofovir i daclahep pripreme od Hetera. U banci je napravio prijenos na zahtjeve, sve je bilo vrlo jednostavno. bilo je uputa. Nakon 2 dana primio sam broj moje pakete i gledao sam kako se kreće svakodnevno. Kad sam počeo uzimati tablete, osjetio sam malu glavobolju, ali to se ne može nazvati nuspojave, sva nelagoda je prestala nakon tjedan dana kada sam preporučila pitku vodu. Virus je izašao u četvrtom tjednu, a sada se nakon liječenja osjećam puno bolje, umor je nestala i kao da ima više energije. Preporučujem svima tvrtki "Gepamed", naručivanje lijekova ovdje da ne riskirate ništa i dobiti pravu podršku od tima liječnika i stručnjaka!

Dobar dan svima! Beskrajno mi je drago što me sudbina daje priliku da napišem pozitivnu recenziju o tvrtki! Zdravo sam! Da budem iskren, sumnjala sam u nove lijekove (ne u apoteku, novu, stranu). Ne po slušanju, znam da postoje nepoštene tvrtke, slijede samo jedan cilj - zaraditi. Gledao sam podatke na internetu, kao što su neke tvrtke samo prodavale lijekove i nestale, nisu se uključile na internet. Ali odlučio sam se saznati - nazvao sam telefonsku liniju, lijepo je odgovorila djevojka, rekla mi koji testovi prolaze, kako započeti liječenje, poslao detalje za plaćanje. Naručite sada! Na pretplatu, to je jeftinije) Broj parcele je poslana SMS-om, slanje je primljeno u roku od dva tjedna, čak i ranije nego što je rečeno. Istina je bila nuspojava jednom - liječnik nakon pregleda malo je smanjio dozu ribavirin, i to je to! Ovo je pitanje onoga što je potrebno pod nadzorom liječnika - usput u Hepamenu i savjetovano! Sve promatrane! Strogo! Što hoćeš! Hvala vam Hepamed, vi ste super!

Pišem recenziju o Gepamedu, iako tijek liječenja još nije dovršen. Ruke su mi cijelo vrijeme bile svrbež - rezultati testova su ugodni! Medicinski centar je rekao sve prema planu! Bilo je pitanja o drogama, imala sam loše iskustvo liječenja, netrpeljivost je bila posljedica nuspojava. Na telefonskoj liniji koju sam nazvao - Annaov menadžer je odgovorio, rekla je da je u mojem slučaju umjesto 99 posto stotina dobro, 97-98 prema službenoj statistici. I figurica nije loša, odlučila sam pokušati, pogotovo jer su iz njihovih (Hepamedovih) statistika, gotovo svi koji su slijedili pravila jednostavnog liječenja, oporavili. Savjetujem vam se sada Usput, kupio sam nakon trećeg poziva postavljenih pitanja... Da budem siguran. Zato konzultirajte telefon - besplatno, i na razini! Uzmi novac za ovo :)

Izražavam svoju srdačnu zahvalnost, i puno vam hvala.

Od 99 godina bio je bolestan od hepatitisa, dosegao drugu fibrozu - "Službena terapija" nije pomogla, liječen je onako kako je mogao, ali bolest je postupno napredovala. Čak i poremećaji koji su bili pogođeni - alkohol je odveden u 2005. Jedva sam izašao iz lijevka! Zatim se zaustavio, samo pušio i pušio. Ali ovo je prije vremena liječenja. Liječnik-hepatologist je promatran - u 2016, on preporučuje tvrtka "Gepamed", da, kažu, ozdravio puno. Ja, iskreno, bio sam vrlo sretan! Budući da postoji mnogo prijedloga - a rezultati su različiti, tko kaže ništa. Cijena nije mala, tako da ne želite kupiti od ne razumiju koga. I onda sam naredio poziv i kad sam nazvao, odmah sam napravio aplikaciju - sof + patka. Menadžeri su rekli da možete kupiti dijelove po komadu, ali i dalje sam cijeli tečaj (i tako je smireniji i jeftiniji se ispostavilo).

Čak sam teško uvjeriti da sam izliječen! Dečki, hvala na dobrim riječima! Učinite tako nešto! Bio sam u bolnici nakon što je rekao da mi ne može kupiti nigdje drugdje sofosbuvir i Daklatasvir - treba naručiti na internetu.. ja sigurno ne smeta novac za sebe, ali morate biti sigurni da je prava stvar će doći, i da će sve doći! Poznati (i hepatitisa, samo genotip od drugih) kada je liječnik primijetio, on mu je savjetovao da svoju tvrtku Gepamed. I to sam naredio s njim. Već stalni minus. I ja i on.. Neizmjerno zahvalni vama, nemojte se zaustavljati, razvijati, svaki uspjeh!

Vidio sam to! Ali s takvim ljudskim stavom vrlo se rijetko susreće! HepaMed je čak i bolji od oglašavanja! Pomoć pri svakom koraku, izvršavanje plaćanja, praćenje paketa, isporuka itd. Sberbank je pogriješio prilikom slanja novca u Indiju, a to je započelo. Sve dok se novac vraća. JA je dobio SOF. + DAKLAT. Na potpunim povjerenjem i ljudskih odnosa, vodstvo GepaMed Hvala vam toliko, a poseban zahvaljujući stručnjak Alain. Što je dovelo do situacije, čak i uz štedionice, to nije tjedan iskustava, podrška i profesionalnost osoblja na visini, kao i kod bolesti ne povući! Koristite usluge GepaMed je povjerenje 100% u svom oporavku. Preporučit ću to svima! S HI. Jurij. Novi Urengoy. YANAO.

Poštovani, 2015. godine pronađen sam s antitijelima na hepatitis C, naš stručnjak za zarazne bolesti rekao je da radi analizu kako bi utvrdio genotip virusa. Analiza je pokazala genotip 3a, a liječnik je rekao da moram proći liječenje interferonom, a prije toga mogu proći opistoju analizu, liječiti opisthorchiasis. Liječnik je odmah rekao da se morate pripremiti mentalno, jer. pojavit će se nuspojave poput glavobolje, groznice, koje morate odreći alkohola i masne hrane.
Jastučići su me prestrašili, nisam se žurio s liječenjem i odgodio je to kasnije, kada su jednom došli prijatelji iz Indije. Rekli su mi o novim lijekovima iz hepatitisa C s generičkim sophosbuvirom i daklataswirom. Odveli su ih negdje u Goa, a kontakt nije sačuvao. Počeo sam tražiti službenu stranicu natco pharma u Rusiji gdje možete naručiti sophosbuvir i daklataswir iz Indije. Nakon što sam pregledao prijedloge, odabrao sam tvrtku Gepamed i naredio Hepcinatu i Natdaku da se pripreme za plaćanje unaprijed iz Indije, jer je to mnogo jeftinije. Također je bilo lako platiti: on je platio putem interneta Alfa-Click. Dobio je kompletno konzultacije liječnika Vozhakova Sergeya potpuno besplatno, poslao me na testove u "Invitro". Kvantitativno opterećenje pokazalo je više od milijun kopija virusa i 2 fibroze. Lijekovi dolaze u 20 dana, odmah počeli liječiti. Za 3 tjedna prošao sam kvalitativnu PCR analizu s osjetljivošću od 60 jedinica. i rezultat je bio negativan, pa je biokemija vratila na normalu u samo 3 tjedna! Nakon 12 tjedana pijem tijekom tretmana sophosbuvirom, prošao sam najosjetljiviju analizu od 15 jedinica. i on je pokazao "negativno", 3 mjeseca nakon tretmana, analiza je pokazala istu stvar - NEGATIVNA.
Zahvaljujući timu "Gepamed" za njihovu pomoć i njegu tijekom liječenja, neka Bog blagoslovi vas i vaše voljene, jer to vrijedi draga, dajete nadu.

Lijek sofosbuvir «HEPCINAT LP» kupio za jako blizu mene, da budem iskren, do nedavno nisu vjerovali u „čuda”, pomislio sam, kao i uvijek na tuđe nesreća netko želi da biste dobili bogat. No, dva tjedna kasnije, pronašao da bude negativan, samo sam počeo plakati, ali to bilo je suze radosnice. Uostalom, kad su ljudi bliski nama sve dobro, i svi smo horosho.NA svjetlo još uvijek nema riječi zahvalnosti koji će izraziti svoje tvrtke Gepamed. „i hvala vam djevojka Anna koja uvijek nađe vremena za slušanje i dijeljenje savjeta Sretno svima! I to ne bi bilo u vašem životu glavna stvar nije razbiti i pouzdano se kretati prema VICTORY;)

Pozdrav, moje ime je Marina želi znati kako sam izliječio hepatitis u za dva tjedna? U veljači ove godine sam bio u bolnici, a tijekom ispitivanja bio sam sa strašnom hepatitis bolest C genotip 3a dijagnoze. To je strašna riječima opisati moje osjećaje nepotrebno nemaju pojma gdje je pokupio, ja voditi zdrav način života, vježbe i ne traže liječničku pomoć. Tijekom mjeseca dostave analiza i Bezsonov noći sam izgubila 6 kg, predao sam preko analize u laboratoriju i tamo Hemotest administrator mi je savjetovao da ide na mjesto sofosbuvir lijekove. Prikupio sam sve informacije i pročitao recenzije i počeo tražiti liječnika zaraznih bolesti. Ja živim na Krimu, a nemamo liječnika koji će raditi s tim lijekovima, a ako postoji nešto što je ostao nepoznat za mene. To je vrlo komplicirana i podešen me i ja odlučili riskirati, izbor nisam imala kako naručiti proizvode preko interneta u društvu GepaMed! Tako je moj poziv na SOS liniju.. Odgovor savjetnik Alain, sve objašnjeno u detalje i odgovori na sva moja pitanja, pa čak i predložio potrebne testove. Odlučio sam se odmah tretira s savjetnik i ovih lijekova, nisam išao na lokalnu infkktsionistu ne postaju na računu, a oslobodio od šetnje kroz pakao! Došao je dan kad sam bio spreman na red i moj savjetnik je Anna napustila je osobni broj telefona i rekao da poziv sa svim pitanjima. 6 dana kasnije dobio sam pošiljku, kad sam ga otvorio, provjerio sam dostupnost i tek nakon toga sam platio za to. Bio sam imenovan od genotipa sofosbuvir daklatasfir i, općenito, on me prebačen lako sa strane samo glavobolje sam iznajmio tsitramona. Prvi testovi dva tjedna nakon početka postupka i prvih rezultata! Jučer 4/12/17 zvonio nazvao liječnik iz laboratorija Hemotest rekao da je ispitan u mojoj krvi, a virus nije prisutan. Rezanje razjasniti je li antivirusni preparat.k sam dobio prije dva tjedna došlo je do virusa u krvi, rekao sam da je to u redu, to je meni od srca čestitao, a ja, a ja puzati suze radosnice i neobuzdanog euforije! Odmah sam nazvao Anna podijeliti dobre vijesti, moj kvantitativna analiza je 0. želim zahvaliti zaposlenicima tvrtke GepaMed za činjenicu da su oni pošteni radni narod da se oporavi radost i uvijek u kontaktu! Tako lijepo da se bavite kompetentnim ljudima! Bojim se zamisliti svoj tretman bez njih ono što bi se očekivalo da se može samo nagađati. Naručio sam tabletu u drugom mjesecu liječenja, jer je tečaj od tri, tako da prije nego što i samo pred dva tjedna će ići zdaval kvalitetu! Hvala vam još jednom što ste se tamo! Vjerno vama Marina PG Evpatoria

Recenzije

Gennady - 30.05.2018

Liječenje generičkim lijekovima za mene bila je prisilna mjera. Nakon prekida HTP zbog netolerancije na interferon, počeo sam tražiti alternativnu metodu. Registrirao sam se na obrascu posvećenoj hepatitisu, gdje sam doznao o novim lijekovima. Ledihep i ribavirin - ovo je najbolja shema za moj hep C genotip 3 i fibrozu f0-f1. Doziranje je propisano od strane svog liječnika. Bolje je da to ne učinite, jer možete pogriješiti, to sam ja na račun ribavirina. Kod dame doktora, to je lako - 1 tableta dnevno. Prvi tjedni bili pobochki - osip na koži, problemi sa stolicom, ali sam se bojao mučnina i povraćanje)) Postupno osjećaj išli uzbrdo - apetit. Bila je pospano i umorna.

Kontrola PCR i biokemije pokazala su SVR i smanjeno opterećenje virusom. Nakon završetka tečaja položio sam testove - nema virusa. Nikada nisam bio tako sretan, ne mogu ga staviti u riječi. Svi pokazatelji: hemoglobin, bilirubin, alt i ast su normalni. Sada, na savjet liječnika, pijem hepatoprotektorima za održavanje jetre. Sada je sve dobro, bez pritužbi. Uskoro ću ponovno ići na testove. Nadam se da će UVR zadržati.

Posebna hvala momcima iz ove stranice. Cijene su šik, usluga je pristojna, dostava je također drago - sve brzo i profesionalno. Hvala vam na prilici da kupite indijske tablete po uobičajenoj cijeni u vašoj zemlji. Radiš sjajni posao.

Dijana - 27.05.2018

Moje iskustvo s liječenjem hepatitisa nije bilo lako. Neprestano sam otišao na stručnjaka za zarazne bolesti, strogo je promatrao sve preporuke vezane uz način života i prehranu. Redovito je polagala testove za objektivnu procjenu terapije. Potpuno uklanjanje virusa iz tijela koje sam postigao u 6 mjeseci. Najnovija ispitivanja pokazala su da nema virusa. Ur.

Marija - 23.05.2018

Hepcinat LP je super lijek. Pomogao mi je izliječiti sina od hepatitisa C. Nije imao ciroza, možda zbog svoje mlade dobi - samo 25 godina. Lijek je normalno prenesen, iz negativnih reakcija - težine i umora. Učinak je došao dovoljno brzo, čak i neočekivano. Virus je prestao množenjem, stručnjak za infektivne bolesti rekao je da je hepatitis C porazio. Dali su predati analize - negativni PTSR. Sada se sin i dalje liječi, ali drugi lijekovi, tj. Se vraćaju.

Oksana - 19.05.2018

Kad sam doznao da sam bolesna od hepatitisa, odmah je nastao pitanje liječenja. Od domaćih tableta odbio sam, znajući njihove jake reakcije. Odmah sam odlučio uzeti indijske generacije - puno sam ih proučavao i shvatio da bi mi mogli pomoći. Odabrao je Hepzinat LP zbog kombinacije dvije komponente u isto vrijeme - to je sophusbuire i ladypasvir. Ove komponente uvijek se koriste u parovima, pa je 2 od 1 profitabilno! U početku sam naručio dva stakla za uzorak, nakon 8 tjedana već sam imao SVR. No, liječnik je rekao da trebate završiti cijeli tečaj, to jest, 12 tjedana. I podnio sam još jednu narudžbu na ovom mjestu. Tablete su učinkovite i pomoći. Dostavi mi ih točno u vrijeme. Bile su tablete. Ali rezultat je vrijedan toga. Sada redovito uzimam testove, virus se ne vraća, želim se nadati da se neću vratiti.

Helena - 16.05.2018

Njezin muž je dijagnosticiran hepatitis C 3. genotipa s jetrenom fibrozom. Bio je hospitaliziran u bolnici s velikim bilirubinom i visokim alt i asta. Nakon uklanjanja akutne faze, žutost je nestala. Infectionist je propisao interferon i ribavirin, ali mi nismo vidjeli nikakve koristi od njih. Sin preko svojih prijatelja naučio je o novim drogama. Odlučili smo se posavjetovati se s drugim liječnikom - odobrio je našu odluku. Postavio je somosbuvir i daklasvir. Nije bilo što za izgubiti, odlučili smo pokušati. I znate, tečaj je pomogao! Nakon 6 tjedana, testovi su poboljšani: hemoglobin se vratio u normalu, bilirubin i alt zajedno s asti postali su gotovo normalni. Nakon 12 tjedana muž je napravio koagulogram - rezultat normalnog zgrušavanja krvi, bijele krvne stanice vratile su se u normalu. Valja napomenuti da je supružnik promijenio izgled, postao društveniji. Dva mjeseca nakon završetka HTP, liječnik je rekao da smo porazili hepatitis C. Seysas, nema povratka. Naravno, muž redovito ispituje. Ali liječnik je ohrabrujući da će sve biti u redu.

Usput, lijekovi su naređeni na ovom mjestu. Ovdje najniže cijene i najbolje osoblje. Operatori su uvijek na poziv i jasno odgovoriti na sva pitanja. Naručite i ostanite zdravi

Recenzije o liječenju hepatitisa C

Pitanje terapije hepatitisom sve je važnije, a opskrba modernih lijekova u ljekarnama još nije izrađena. Kvalitetni proizvodi isporučeni iz Indije može se naručiti on-line, možete izabrati obilje prijedloga, a ne biti u zabludi o recenzije pomoći će u liječenju hepatitisa C virusa u njima može se naći koji će pisati proizvođačem, ali da kupac brine.

Liječnički imenovanje

Prije određivanja koje su komponente potrebne u propisanom terapijskom režimu, pacijentu se dodjeljuju studije. Obično su to testovi krvi, studije strukture tkiva jetre. Njihovi rezultati omogućuju razumijevanje koliko je pacijent bolestan, kakvu infekciju je pogođen. Zdravlje pacijenta određuje ne samo sa stanovišta zdravlja jetre, liječnik mora saznati stanje imunološkog sustava, je li bilo prateće bolesti i kontraindikacije za upotrebu.

Zbog kvalificirane preporuke za liječenje hepatitisa C, obično se dobivaju samo nazivi komponenti režima liječenja. Nakon toga morate odabrati pripreme jednog ili drugog proizvođača. Prolaz tih faza je težak, ali neophodan. Ako nemate snage za otkrivanje podataka o dobavljačima lijekova, vrijedi obratiti pažnju na ugled i ne predati prijedlog za najnižu cijenu. Očuvanje zdravlja je najvažniji zadatak koji treba riješiti u vremenski ograničenom vremenskom razdoblju.

Mišljenja pacijenata o liječenju virusa hepatitisa C

Povijest bolesti je individualna i svaki pacijent ima svoje iskustvo i utiske terapije ovom ili tom tehnikom. Tako se dogodilo da državne strukture nemaju pravo propisivati ​​lijekove za piće pacijentu. Ovo je zona osobne odgovornosti koju možete podijeliti sa svojim liječnikom. Određuje koliko će dugo trajati terapija.

Može se kretati od tri mjeseca do šest mjeseci. Temeljni komponente utjecaja nova metoda je jednostavna i jednaka je: morate uzeti jednu tabletu svaki od lijekova propisanih dobar i pouzdan alat može postati najnovije recenzije na liječenje hepatitisa C, koji sadrži zanimljive informacije o vremenu i kvalitetu isporuke, dobivenih rezultata terapije i druge čimbenici.

Nove tehnologije omogućile su stvaranje univerzalnih lijekova u njihovoj primjeni. Neki od njih su orijentirani na određene genotipove virusa, drugi se mogu koristiti za bilo koju vrstu ove infekcije. Pozitivna ocjena pacijenata još jednom dokazuje pouzdanost rezultata kliničkih ispitivanja.

Recenzije o liječenju hepatitisa s kvalitetnim generičkim lijekovima

Razina razvoja farmakološke industrije omogućuje stvaranje suvremenih i visokokvalitetnih lijekova. Nekoliko indijskih tvrtki dobilo je licence za proizvodnju i, prema uvjetima patenta, generira generičke čija je vrijednost niža od prethodno poznatih lijekova. Ovi razvoji nisu posve novi, mnogi su lijekovi uspješno korišteni već nekoliko godina.

Najnovije recenzije o liječenju virusa hepatitisa C u sekciji samo potvrđuju višestruke rezultate bolesnika. Pozitivan trend u provođenju kliničkih ispitivanja zabilježen je u gotovo stotinu ispitanika. Slični pokazatelji mogu se vidjeti pri korištenju danas. Oduševljeni pregledi liječenja hepatitisa C s generičkim lijekovima ostaju zbog njihove lake tolerancije pacijenta.

Korisni članci

Što se može i ne može učiniti s hepatitisom C?

Hepatitis C uvodi određene promjene u uobičajenom načinu života osobe. Postoje određena ograničenja koja se moraju poštivati. Inače, prijeti da će pogoršati stanje zdravlja. Posavjetujte se sa svojim liječnikom o zabranama.

Prednosti za oporezivanje u liječenju hepatitisa C

Trenutno, u većini slučajeva, kupnja antivirusnih lijekova protiv hepatitisa C pada na rame pacijenata. No, ima priliku vratiti dio novca potrošenog. Kako to učiniti? Korisne informacije prikazane su u našem članku.

Kako živjeti s hepatitisom C, ako liječenje još nije moguće

Liječenje hepatitisa C je terapija na trošak pacijenta. U posebno zanemarenim slučajevima može se računati na državnu pomoć. Što ako trenutno ne možete piti pilulu? Što može računati pacijent s dijagnozom hepatitisa C?

Rezultati hotline za pacijente s hepatitisom

Nije uobičajeno govoriti o hepatitisu otvoreno u našem društvu. Mnogi pacijenti skrivaju dijagnozu na svaki mogući način, ostaju sami s problemom. Pokretanje telefonske linije - Pobjednički hepatitis zajedno je prilika da raspravljate o problemima vaše dijagnoze s specijalistima.

Hepatitis i aktivan način života

Prisutnost hepatitisa nije kontraindikacija sportu. Ali važno je uključiti umjerenu tjelesnu aktivnost u svoju dnevnu rutinu. Bolje je odgoditi zapošljavanje teških sportova. Prije početka vježbanja, najbolje je konzultirati liječnika.

Liječenje hepatitisa indijskim lijekovima

Liječenje hepatitisa je proces koji je neophodan za normalno funkcioniranje jetre, ali ne i svi utvrđeni virusi mogu se ukloniti uobičajenim taktikom terapije upale jetre.

Do nedavno nije bilo uspješne metode za liječenje hepatitisa C, jedne od najopasnijih vrsta bolesti prenešene krvlju zaražene osobe ili perinatalno od majke do fetusa.

Virus s hematogenim prijenosom utječe na svaku osobu koja dolazi u dodir s kontaminiranim osobnim higijenskim proizvodima, medicinskim instrumentima, ponekad čak i seksualnim djelima.

Prije nekoliko godina, jedini tretman bio je interferon, a uspjeh je bio 50% dijagnosticiranih slučajeva.

Stvaranje nove linije lijekova uspješno se uspjelo nositi s opasnim virusom, ali je trošak liječenja izvan džepa većine svjetskog stanovništva.

Generici kao učinkovit način liječenja

Stvarno učinkoviti lijekovi iz hepatitisa C razvili su se u SAD-u početkom ovog stoljeća.

Prva od njih - lijek Sowaldi, zahtijeva više od 80 tableta, dizajniranih za terapiju 3 mjeseca.

Trošak ovog tečaja, ovisno o težini stanja pacijenta i stupnju razvoja patologije, može biti oko 150 tisuća dolara.

Ovaj lijek je za one. koji ima značajna sredstva koja prosječna osoba ne može priuštiti.

Ako uzmemo u obzir da je u kategoriju rizika virusa bolesti s padom alkoholičara, ovisnika o drogama, starije osobe i djecu, oni koji su već zaraženi virusom hepatitisa B i drugih ljudi s AIDS-om, jasno je zašto je tako, naravno, daje život, nije dostupan za većinu od njih.

Indijski lijekovi, čiji je oslobađanje pušteno od strane ljekarnika u zemlji - točna je kopija skupe izvorne medicine, čije je oslobađanje uređeno kako bi se spasio ljudski život.

Sudeći prema mišljenjima stručnih liječnika, oni imaju mnoštvo neporecivih prednosti:

  • imaju učinkovit učinak na virus u bilo kojem stanju pacijenta, čak i ako je već pouzdano dijagnosticirana ciroza;
  • proizvedena kopija potpuno odgovara izvorniku i sadrži potrebni omjer korisnih i pomoćnih komponenata;
  • Indijski centri za proizvodnju počinju se proizvoditi nakon isteka licence u pionirima zemlje, a industrijska se proizvodnja može prilagoditi samo nakon dopuštenja vlasnika patenta;
  • djelovanje medicinskog pripravka izravno je usmjereno na virus koji živi u tijelu pacijenta i ne uzrokuje praktički nuspojave;
  • oblik tablete pomaže u izbjegavanju regulacije disanja i sprečavanju prekomjernog unosa lijeka;
  • potreba za razdobljem uporabe znatno je smanjena otkako je prvi lijek za suđenje pušten u SAD, te je stoga trošak liječenja smanjen i postao dostupniji.

Indijski generički lijekovi proizvode nekoliko najvećih farmaceutskih tvrtki u zemlji, a proizvodnja se provodi uz dopuštenje vlasnika patenata.

Prvi, kao i otkrivač zemlje, počeo je proizvoditi Sowaldi, koji je u Indiji dobio industrijski naziv Sofosbuvir (Sowaldi).

Međutim, unatoč dozvoli prodaje takvih lijekova iz hepatitisa C u 91 zemalja, vlasnici patenata zabranili su uvoz u Rusiju i Ukrajinu.

Specifičnost liječenja ove vrste upale jetre virusnog porijekla sastoji se u nužnosti terapije lijekovima u akutnoj fazi, u kojoj je liječenje zajamčeno.

Tradicionalni lijekovi nemaju snage u kroničnom tijeku i mogu samo poboljšati uvjete preživljavanja, ali ne i spasiti pacijenta.

Načini stjecanja i nedostatci lijekova

Proizvođači lijekova u SAD-u su izgubili svoja prava 12 godina nakon otkrića lijeka (kao što je to slučaj u postojećem američkom zakonu).

Dopuštenje za objavljivanje generičkih lijekova dobilo se u mnogim zemljama Azije, uključujući Bangladeš, Vijetnam i Nepal.

To je ekonomski korisno za obje strane sporazuma, koji predviđa izmjenu postojećeg komercijalnog imena, ali očuvanje svih komponenti i njihov ispravni omjer.

Indijski generički lijekovi se ne prodaju ni u jednoj od zemalja ZND-a, pod smiješnim izgovorom da nisu na popisu zemalja s niskom razinom gospodarskog razvoja.

Stoga pacijenti s virusom hepatitisa C moraju se posvetiti dodatnim trikovima kako bi dobili spašavanje terapije od smrtonosne bolesti.

Ali takvi načini za dobivanje potrebne medicine. ipak postoje i na raspolaganju pacijentima na području Rusije i drugih zemalja ZND-a:

  • kupnju uz pomoć online trgovina (virtualne ljekarne), koje imaju dogovor s državom koja proizvodi proizvod;
  • stjecanje nije sasvim legalno, putem malih veleprodajnih posrednika;
  • putovanje u Indiju medicinskog turizma programu, ili u druge svrhe, (ali za kupnju takvih lijekova će zahtijevati ne samo liječnički recept, a ovjerenu kopiju obrasca, izrađen u Indiji na engleskom jeziku);
  • uspostavljanje kontakta s predstavnikom proizvođača koji se može naći na području Rusije.

Svaki način kupnje indijskih lijekova, kako bi što prije započeo liječenje, postoje određeni rizici.

Nitko ne može jamčiti da pacijent kupuje pravu medicinu, čak i ako postoje sve vrste šarenih potvrda.

Kupnja na prijevremenu otplatu također je izvrsna prilika za aktivnosti prevaranti, a slanje novca na isporuku povećava trošak lijeka za znatnu količinu.

Ponekad je nekoliko tisuća rubalja koje pacijent jednostavno nema. Od pravodobnog početka uzimanja lijekova, oporavak pacijenta ovisi, ali situacija s indijanskim lijekovima u pitanjima brze i sigurne akvizicije nije se promijenila.

Najčešći rizik generika

Svatko tko je liječen takvim lijekovima treba pažljivo ispitati ne samo postojeće opcije već i komponente komponenti, iako je za mnoge glavna uloga igra cijena.

Rizikovanje tijekom uzimanja lijekova i pravovremenost, ostavlja uvijek pozitivne povratne informacije.

Međutim, u karakteristikama potrebnim za početak, liječenje nije uvijek i sve je pouzdano opisano:

  • često se spominje. da su lijekovi testirani kliničkim ispitivanjima, iako nitko nije istraživao indijske proizvode, a samo su američki analozi testirani;
  • Neki generički lijekovi, kao što su Daklatasvir su učinkovite ako se uzima u kombinaciji s sofosbuvir (odvojeno Daklatasvir je relativno jeftina, od 5 do 10 tisuća. Utrljati., Ali je kompleks je moguće kupiti ne manje od 70 tisuća. Utrljati.) ;
  • kada je riječ o liječenju djece. dobavljači tvrde da su sredstva sigurna, iako se u mnogim zemljama ne daju djeci mlađoj od 18 godina jer u djetinjstvu nema kliničkih studija;
  • Harvoni lijek propisan i formirao cirozu, ističući njegov pozitivan utjecaj na tijelo, ali u ovoj državi to nije lijek, već samo sredstvo za poboljšanje uvjeta života preostalih života (ovo nije jeftin užitak: 28 tableta košta oko 15 tisuća rubalja..);
  • potrebno je poznavati genotip virusa prisutan u pacijenta i stjecanje prikladnih sredstava koja se mogu nositi upravo s ovim genotipom.

Za usporedbu: lijek Geptrong proizvedeni od domaćih proizvođača prodati do 5 tisuća za pakiranje bočice, a njegova djelotvornost u liječenju virusa A, B i C su ohrabreni 214 ljudi 260 ispitanika..

Heptrogin je sredstvo za intravenoznu infuziju koja nije dostupna i za besplatnu prodaju, ali sa snažnom željom može se naći u odvojenim ljekarnama.

Nedavno je Cyclomedon bio registriran u Kazahstanu, pozicioniran kao poboljšana inačica ruske medicine.

Nije da su indijski generički lijekovi jeftiniji od američkih generičkih lijekova, ili čak dva. ali u činjenici da ljudi iz skupine kojoj je izložen rizik od incidencije hepatitisa C nemaju uvijek mogućnost nabavke skupih lijekova čak iu Indiji.

Najpoznatije varijante indijskih generičkih lijekova

Lijekovi. koji se mogu kupiti od ruskih predstavnika - najčešći i jeftiniji, ali, očigledno, najučinkovitiji.

Ako se liječite u Indiji, ispada da sve klinike ne rade s tim fondovima, tvrdeći da je to nedostatak praktičnog iskustva (naposljetku, proizvodnja lijekova u indijskim farmaceuticima počela je tek prije nekoliko godina).

Do danas možete kupiti samo nekoliko proizvoda koji se proizvode pod promijenjenim imenima ili pod novim, komercijalnim, s iskrivljenim američkim izvornikom:

  1. Harvoni, koji se može prodavati pod imenom Ladifos, Hepsinat LP, Mihep Lwir, Hepzvir-L (ovisi o tvrtki koja je stekla prava na oslobađanje lijeka). Lediphos je prepoznat relevantnim regulatornim pokazateljima i sastoji se od određenog% lepidavira i sofosbuvira. Načini stjecanja općenito su isti - kurir, isporuka, putovanje u Indiju i posrednici. Ispada da je u Indiji ne samo teško nabaviti (potrebno je naručiti pravu količinu), te predstaviti, uz recept i ovjerenu kopiju, i laboratorijski obrazac s analizom krvi. Približna vrijednost u rubalja - od 18500 - Ladifos, a od 19500 - Hepsinat LP.
  2. Daklensa (ili Daklatasvir, Natdak) generički je američki antivirusni lijek protiv hepatitisa C. Neprestani učinak daje u kombinaciji sa sophosbuvirom. Cijena od 28 Natdak tableta s DAW Daklatasvirom iznosi oko 7600 rubalja, ali potrebna količina lijeka određuje stanje bolesnika i pozornicu na kojoj se bolest nalazi.
  3. Sofosbuvir Heptsvir (ili Hepsvir) Hepsinat, Sovihep, Resof, Virsa, Mihep - sve kopije osnovnog lijeka, s određenim nijansama korištenja).

Najskuplji od njih je Resof, jer je apsolutni licencirani analogni američki objekt.

Ali se također može koristiti kao mono lijek. Prije toga. kako naručiti i kupiti lijekove, morate osigurati pouzdanost dobavljača i dostupnost dokumenata koji potvrđuju kvalitetu robe.

Tisuće ljudi svakodnevno postaju žrtve prijevara koji prodaju krivotvorene ili istječene lijekove, zarađujući na planini i nesrećama drugih.

Pri narudžbi putem Interneta glavni je uvjet postojanje ugovora sa službenim dobavljačem, to je pouzdano jamstvo autentičnosti stečenih sredstava.

Recenzije i opomene

Na internetu postoji mnogo recenzija o djelovanju indijskih generičkih lijekova i ako želite da se mogu pronaći na usluzi YouTube.

Međutim, oglašavanje je uvijek malo pristrano, pogotovo kada dolazi od proizvođača ili distributera lijeka.

Stoga, prije naručivanja lijeka, potrebno je konzultirati virologa i hepatologa.

Prvi će pomoći u određivanju vrste virusa, a drugi - s stupnjem oštećenja jetre. To su važni pokazatelji za određivanje potrebne raznolikosti medicinskih proizvoda.

Ne biste trebali žuriti s kupnjom u prvom izvoru, bolje je usporediti cijene i pronaći najbolju opciju za traženu vrijednost.

Općenito, odgovori oba liječnika i pacijenata nisu ni povoljni, nego, naprotiv. oduševljenu prirodu.

Mnogi od onih koji su završili propisani tijek liječenja, imajte na umu potpuni nestanak virusa u krvi, olakšanje nakon prvog tjedna prijema.

Manja nuspojava u obliku mučnine, glavobolje i vrtoglavice mogu biti posljedica subkliničke slike razvoja bolesti u tijelu pojedinog bolesnika.

Ali, u svakom slučaju, oporavak s popratnom nelagodom je mnogo bolji od bolesti u kojem se stanje stalno pogoršava.

Ako postoji barem jedna šansa od stotinu, vrijedi ga koristiti.


Vezani Članci Hepatitis