Hepatitis forum

Share Tweet Pin it

Dijeljenje znanja, komunikacija i podrška za osobe s hepatitisom

Proteflazid, recenzije o drogama

Proteflazid, recenzije o drogama

Vaša poruka AlexGalina »25 lis 2012 09:06

Re: Proteflazid, tretira ili maims?

Vaša poruka serž »25. listopada 2012. 9:27

Re: Proteflazid, tretira ili maims?

Vaša poruka AlexGalina »25.10.2012. 10:08

Re: Proteflazid, tretira ili maims?

Vaša poruka serž »25. listopad 2012 10:20

Re: Proteflazid, tretira ili maims?

Vaša poruka Zoe »25. listopad 2012 10:20

Re: Proteflazid, tretira ili maims?

Vaša poruka Zoe »25. listopad 2012 10:23

Re: Proteflazid, tretira ili maims?

Vaša poruka serž »25.10.2012. 10:26

Re: Proteflazid, tretira ili maims?

Vaša poruka serž »25.10.2012. 10:29

Re: Proteflazid, tretira ili maims?

Vaša poruka nezayats »25 Listopad 2012 12:49

Re: Proteflazid, tretira ili maims?

Vaša poruka AlexGalina »25 Listopad 2012 13:22

Re: Proteflazid, tretira ili maims?

Vaša poruka Zoe »25 lis 2012 13:35

Re: Proteflazid, tretira ili maims?

Vaša poruka Zoe »25. listopad 2012 1:44 pm

Recenzije o lijeku Proteflazid

Prikupili smo stvarne povratne informacije o lijeku Proteflazid, koje su objavili naši korisnici. Najčešće, odgovor je napisao majke malih pacijenata, ali oni također opisuju osobnu povijest uporabe lijeka na sebe.

- herpesvirusne infekcije kože i sluznice uzrokovane herpes simplex virusa (Herpes simplex tip 1 i 2), uključujući genitalni herpes.

rasprava

Moj prijatelj je pomogao proteflasid (kapi). I obratite pažnju na stres i nacrte.

. otivovirusnye „i tzv imunomodulatori sa antivirusnom aktivnošću -. tsikloferon, likopid, polyoxidonium, timogen, Kagocel, panavir, neovir, izoprinozin, groprinosin, proteflazidum itd su također zbog kliničkog ispitivanja sigurnosti primjene i djelotvornost i ne smiju se koristiti, osobito kod djece, Većina ovih lijekova su za oko 10 godina ili manje, a još uvijek ne znamo njihov „long-plej” nuspojave (catamnesis), sposobnost da „stimulirati” imunološki sustav na razvoj autoimunih i sustavne bolesti... „Post” Učinkovitost Viferon „offline forums.rusmedserv.com liječnik zarazne bolesti Vetrov Timofey Aleksandrovich, kandidat medicine.

tijekom trudnoće, ne možete koristiti aciklovir.. upute bi trebale biti napisane. Bio sam tretiran s proteflazidom (ali prvo moram pitati G da li vam je potrebna) 2 mjeseca.. dobro vam savjetovati i savjetujem vam.

O spermi, histerosk. već su odgovori dovršeni. Pridružim. Na štetu imuniteta, savršeno mi je pomogao kapi Proteflazida! Čak i sada je liječnik imenovao ili imenovao u profilaksu. ciljeve uoči svih vrsta virusa i influence. Milong, nemoj biti bolesna i sreća.

Dobar dan, Elena! Imam istu priču. Ali danas sam bio s mojim liječnikom i napisala me PROTEFLAZID. Budući da je hladnoća trećeg dana usne već propisala pripravak prema ovoj shemi: 1 dan-8 kapi svaka 2 sata, 2-3 dana -7 kapi svaka 3 sata, od 4. dana do 7 kapi 3 puta dnevno (1 tjedan), drugi tjedan - 10 kapa 3 puta dnevno, treći tjedan - 6 kapa 3 puta dnevno, 4. tjedan - 8 kapa 3 puta dnevno. Kapljice izvlače hranu, kaplje na šećer ili krišku kruha. Želim reći da je ovaj lijek uzet iu prvoj trudnoći. sklonost ovoj hladnoći.

. otivovirusnye „i tzv imunomodulatori sa antivirusnom aktivnošću - tsikloferon, likopid, polyoxidonium, timogen, Kagocel, panavir, neovir, izoprinozin, groprinosin, proteflazidum itd. - jednostavno nisu prošli odgovarajuću kliničkog ispitivanja sigurnosti i učinkovitosti, a ne smije se koristiti, a posebno y detey.Bolshinstvo ovi lijekovi postoje oko ili manje od 10 godina, a još uvijek nije poznat po svojim „dugotrajnim” nuspojava (catamnesis), sposobnost da „stimulira” imunološki sustav i do razvoja autoimunih sustavne bolesti.U cjelini, kao sažetak - u liječenju SARS drži za 7 dana i bez tretmana - za nekoliko tjedana.

Proteflazid je vrlo dobar lijek. bilo bi jako dobro piti. Ja sam je pio za profilaksu, pomogao i sada pomaže.

Propype proteflazid je vrlo dobar antivirusni lijek, bio sam propisan tijekom trudnoće, samo sam liječio herpes - postoji mjesec dana za piće prema shemi (u uputama), još uvijek se ne sjećam ttt. Stvarno pomogao

. blister, i ne dopušta da raste do nestvarnih dimenzija. Kada se blister otpada, cauterize s nekom vrstom alkoholnih tinktura. I općenito mi tijekom trudnoće pranje G napisao Proteflazidum je takva tinktura, to pod recept učiniti ili napraviti. Ali puno pomaže. Pio sam bocu i dvije godine sam se riješio herpesa, iako pišu da su njegove akcije hvataljke.

Bila sam previše bolesna, imam ili imenovala proteflasid, čini mi se imunostimulantom.

Bio sam dobro pomogao Proteflazid i trudnoća

Proteflazid recenzije komaraca

Vaša poruka Justin »Thu Aug 20, 2009 14:54

Vaša poruka Alex »Thu Aug 20, 2009 3:01 pm

Vaša poruka sova »Fri Aug 21, 2009 11:49 am

Vaša poruka Justin »Fri Aug 21, 2009 12:54 pm

Vaša poruka Bysinka26 »Pet Oct 02, 2009 2:14 pm

Vaša poruka Justin »Pet Oct 02, 2009 6:41 pm

proteflazidum

Vaša poruka sakura29 »Tue Nov 17, 2009 10:35 am

Proteflazid

Oblici otpuštanja

Upute za proteflazide

Proteflazid je antivirusna fitopreparacija bazirana na flavonoidnim glikozidima. Koristi se za herpesku infekciju kože i sluznice, uklj. genitalije. Za Rusiju, kao i za sve zemlje bivšeg SSSR-a, problem liječenja virusnih infekcija kontinuirano postaje relevantan. Na prirodnu otpornost ljudi na virusne infekcije sve više utječu čimbenici kao što su kronični psihoemotionalni stres, pogoršanje uvjeta okoline i netočnosti u prehrani. Rezultat je progresivno pogoršanje stanja imunološkog sustava, u kojem se sve manje i manje rezerviraju za virusne agense, uklj. herpes simplex virus. Posljednji je zaraženo 9 od 10 stanovnika zemlje. Ljekoviti proizvod Proteflazid koji se temelji na flavonoidnim glikozidima ekstrahiranim iz biljaka divljih žitarica djelotvorno je u infektivnoj infekciji virusom herpesa, jer se može spriječiti od infekcije. potiskuje aktivnost virusne DNA polimeraze i aktivira mononuklearne fagocite koji "proždiru" virus. Proteflazid ima direktan antivirusni učinak u svim fazama razvoja bolesti. Također ima imunotropni učinak, djeluje kao detoksikant i antioksidans (suzbija procese slobodne radikale oksidacije). Lijek ima povoljan profil sigurnosti: može se koristiti u djece, trudnica i dojilja (kako je dogovoreno s liječnikom nakon procjene omjera "korist / rizik").

Liječnici ga dobro podnose i ne uzrokuju nikakve neželjene popratne reakcije. U bolesnika zaraženih HIV-om, uporaba Proteflazida može poboljšati apetit, vratiti tjelesnu težinu, ukloniti astenične pojave i povećati imunitet. Lijek također ima opći učinak restorativnog djelovanja, djelujući kao adaptogen. Apsorpcija lijeka u krvotok uglavnom se javlja u tankom crijevu i, u maloj mjeri, u želucu. Manji dio flavonoida glikozidi prolazi učinak prvog prolaska kroz jetru, no glavni dio aktivnih sastojaka distribuira u tkiva i na pogođenim stanicama. Poluživot lijeka je u prosjeku 7 sati. Mnoštvo Proteflazida je 3 puta dnevno. Lijek je kontraindiciran kod osoba s individualnom netolerancijom aktivnih tvari, ulcerativnih erozivnih lezija želučane sluznice i duodenuma. Trajanje tečenja lijekova je 1 mjesec. Mjesec dana nakon pokazivanja moguć je drugi tečaj. Kapi se mogu koristiti bilo iznutra ili izvana uz upotrebu tampona impregniranih kapljicama proteflazidnih ili gazežnih napitaka (na primjer, s genitalnim herpesom). Za vanjsku upotrebu, trajanje liječenja je 2 tjedna. S drugim lijekovima, lijek ne djeluje.

Pacijentske povratne informacije o proteflazidu

Već je oko dvije godine poznata "Proteflazid". Imala je uvijek slab imunitet, ali prije nekoliko godina postala je veća vjerojatnost da će se razboljeti. Otišao sam liječnicima, uzeo pilule, pio vitaminima, pa čak i pokušao homeopatiju, nije bilo nikakvog učinka. O tom lijeku koji je pročitao Dr. Komarovsky odlučio sam se posavjetovati sa svojim liječnikom. "Proteflazid" je dva puta - tijekom liječenja i spriječio povratak. Nakon toga prestala sam biti bolesna. Očito, jačanje imuniteta, ja sam bio u mogućnosti normalno prenijeti zimu i jesen je apsolutno zdrav. Sada nastavljam metodu za profilaksu. Vrlo sam zadovoljan rezultatom.

Njegova supruga je imala herpes na usnama i počela je rasti herpes zosteru. Budući da je njezin imunitet smanjen zbog HIV bolesti, infektolog je savjetovao "Proteflazid", koji povećava imunitet i istovremeno tretira herpes. U drugom tjednu primanja, vidjeli smo poboljšanja, herpes bočice prestaju širiti u lice, a stari postupno suše. Budući da su mu dvije bolesti odmah napredovale, zamoljena je da piju "Proteflazide" najmanje 6 mjeseci. I nakon godinu dana, herpes se ne pojavljuje, a imunost se povećala, sudeći prema analizi. Sada je ovo najvažniji lijek za spašavanje naše obitelji.

Ja sam nositelj jednostavnog herpes virusa (na usnama). Nakon porasta recidiva (osipa) više od tri puta godišnje, pio je tijek protefalazida prema shemi navedenoj u ranijoj uputi za lijek. Usput, krug primanje u uputama za lijek se sada promijenilo u ranijoj tehnici počeo s jednom kapi šećera s posljedičnim povećanjem doze jedna kap dnevno i privikavanje na 15 kapi za odrasle, recepcija za 2 mjeseca, a smanjenje doze u obrnutom redoslijedu, Samo 3 mjeseca. Sada - dodavanje kapljica u malu količinu vode i samo 15 kapi. Rezultat je više od godinu dana bez recidiva.

Želim podijeliti iskustvo uzimanja droga pod nazivom "Proteflazide". Ovaj je lijek propisan za mene u složenom liječenju ljudskog papiloma virusa. Strogo sam sve radio prema uputama, ispustila drogu za komad kruha i onda ga uzeo. Nakon tijeka liječenja, analiza za ljudski papilomavirus bila je negativna. Vrlo sam zahvalan liječniku da sam imenovao "Proteflazid" u kompleksnoj terapiji IDP-a. Još jedna prednost ovog lijeka je da je prirodno na biljkama.

Dijete je postalo vrlo bolesno i otpustilo antivirusno "Proteflazide". Nisam baš vjerovao u takve lijekove. Ali prijem je počeo. Tijekom pogoršanja 3 kapi tri puta dnevno. Dva tjedna kasnije otišao je na preventivno liječenje i počeo davati 3 kapi dnevno noću. A dijete gotovo nije bolesno. Ide u vrt, sada razdoblje prilagodbe. Naravno, ne možemo učiniti bez bolesti, ali sve je lako. Od ponedjeljka do petka, normalno, u petak temperatura popušta do maksimuma 37,4, crijevni nos. U subotu je temperatura već 37,1, au nedjelju je normalno. Ponovno ponovo u vrtu. Sigurno mogu preporučiti ovaj lijek svim često bolesnoj djeci. Čak i mali mjehur u 30 ml dugo je dovoljno, vrlo je ekonomičan.

Prije nekoliko godina, ispred mene, akutni problem bolesti bio je tako česta i neugodna infekcija kao herpes. Doslovno svaki dan pojavio se novi mjehurić, činilo mi se da poludim, ujutro sam se bojao otvoriti oči i gledati u ogledalo. Nakon uzimanja testova, pokazalo se da virus u mom tijelu premašuje normu za 7 puta. Imunolog mi je propisao "Proteflazid" i držao Gospodara čovjeka koji je stvorio ovaj lijek. Već tri godine kao što sam zaboravio da takav herpes, vrijeme za 2 godine pijem za profilaksu. Trošak lijeka je značajan, ali zbog ovog rezultata, ništa nije šteta.

Moje dijete je bilo često bolesno, a pedijatar je propisao ovaj lijek za održavanje imuniteta, počeo uzimati liječnički recept, a dijete je postalo manje bolesno! Sada se u jesen počinjemo voditi za profilaksu, a zimi se gotovo ne boli! Vrlo zadovoljan drogom!

Prije nekoliko godina uvelike sam zanimala putovanja u teretanu. Taj je način bio na sveučilištu, mnogi tipovi gotovo su svaki dan trčali na susjednu stolicu za ljuljanje i natjecali se, koji će stisnuti više, trajati dulje i tako dalje. Nisam htio lagati, općenito, apsolutno nezdrav pristup bio je trening, a znanje i iskustvo u to vrijeme bila je nula. Mjesec nakon tri mišića zamjetno razočaran, ali preopteretio nekako potkopao zdravlje. Svakog sam dana nekoliko puta pušio nos, a onda sam uhvatio dugotrajni bronhitis, cijelo tijelo mučilo kao ovisnik. On je zakašnjelo otišao do liječnika. Općenito, ona mi je propisala hrpu vitamina i "Proteflazizida". Dugo je uzimao upute, a tri mjehurića upravo su isušeni. Postupno sam se osjećao bolje, iako sam morao napraviti veliki prekid u sportu. Trenirajem sada bez fanatizma.

Liječnik mi je propisao lijek protiv proteze kada sam imao vrlo opasnu bolest - ljudski papiloma virus (HPV). Raspored liječenja bio je fiksiran jedan mjesec. Uzeo sam ovako: prvi tjedan - 10 kapi, druga i treća - 20 kapi, četvrti tjedan - 15 kapi. Nakon prvog tjedna uzimanja ovog lijeka primijetio sam da su oni papilomi koji su se nalazili u tijelu na tijelu počeli smanjivati. I tjedan dana kasnije - nisu ostavili nikakav trag onoga što mi se nije moglo svidjeti. Ali, shemu liječenja, naravno, prošao sam. Sada povremeno uzimam proteflazid za profilaksu protiv HPV-a. Usput, ne sjećam se kad sam posljednji put bio bolestan od hladnoće i virusnih bolesti.... PAH-PAH

Proteflazid mi je propisan tijekom trudnoće. Kroz zub koji se srušio, došlo je do infekcije streptokoka, postalo je uzrok polihidramnija. U 7. mjesecu, zub je rastrgan s povraćanjem, pripisan proteflazidu. Trebalo je 10 kapi 3 puta dnevno, neugodno je okusiti, ali je brzo djelovao, nakon tjedan dana prošli testovi - polihidramni su spustili.

Za mene je propisana "Proteflazid" u složenom liječenju za ginekologiju. Za podizanje imuniteta - to je puno pomoglo! Potaknuo je brži oporavak. Koristio ga je šest mjeseci - kao posljedica toga, sljedeće dvije godine nije bilo povrijeđeno, čak i prehlade. Jedini negativac za mene nije jeftin lijek. Ali ako se stvarno veliki problemi, onda "Proteflazide" pomaže!

Proteflazid mi je nedavno preporučio liječnik s herpesom. Stvarno mi se ne sviđa herpes, kada je on još uvijek ne pojavljuje na način i stvara potpuni nemir: da je nemoguće da bi se usne, čak i najčešći matičnjak, tu je i peckanje, a kada prištići praska, a zatim još jedan, i peče. Prije sam koristio takve masti kao acic i acyclovir. Oni pomažu, ali učinak oporavka ne dolazi odmah. Dodjeljivanje proteflazida, liječnik je preporučio da ga pio prema shemi koja ide u uputama lijeku. Opće razdoblje prijema je mjesec, no preporučljivo je ponoviti za bolji učinak. U jednoj riječi, lijek je dobar, jača i jača rad imuniteta.

Proteflazid mi je pomogao dvaput. Prvi put kada je njegov sin, nakon uzimanja antibiotika, pao imunitet do te mjere da mu se bolest (laringitis) vratila svaka dva tjedna, bili smo propisani Proteflazide. Održana strogo prema uputama prema dobi. I pili su, naravno, popratni lijekovi, koji su također propisali otolaringolog. Nakon nekoliko mjeseci zaboravili smo na opće usne šupljine i govorili o nama. Ali još uvijek nisam razumjela je li nam on pomogao ili ne, jer su ga drugi lijekovi razdvojili. Ali onda, kad je moj sin imao visoku temperaturu mjesec dana, a razlog za nju bio je nepoznat, jer nije bilo simptoma bolesti, osim vrućice. Mi, osim Proteflazida, nismo ništa poduzimali. Prošao je veliki broj testova. Ništa nije pronađeno. Preporuča se samo piti Proteflazide. I opet smo zdravi. Ono što želim svima

Na usnama često raste herpes, herpesvir nije pomagao, a ako je dugo vremena pomogao, liječnik je preporučio ovaj lijek, kupio ga, pokušao ga i volio. Herpes je brzo prošao, i dugo me to pitanje ne smeta. Jedan nedostatak - cijena je prilično velika, a dostojanstvo - povećava imunitet.

Neurolog je propisao ovaj lijek za herpes zoster. Po prvi put sam se razbolio, oplemenio i odbio odbiti, pa me je liječnik posjetio i nije propisao antibiotike. Popio sam cijeli mjesec. Bolest je došla za tjedan dana. Bol gotovo nije bio nakon 2 dana. Dijete nije zarazilo veslanje (patogen je bio isti kao što je liječnik objasnio). Jedino što se ne nalazi odmah u ljekarnama i skupo. Ali jedna bočica je bila dovoljna za cijeli tijek liječenja.

Recenzije za Proteflazid

Proizvod: Ekstrakt za oralnu primjenu

Dean (pozitivna povratna informacija)

Zahvaljujući njemu, mogao je bez ozbiljnih droga

Još uvijek sam u šoku od činjenice da mi je tako jednostavan lijek može izliječiti od genitalnog herpesa - i to u samo 2 tjedna. Proteflazid Ne samo da sam pio - također i za medicinske tampone koje je koristio. Ovdje pazi - alkoholnih kapi, a otopina je pripremljen kao što je opisano u uputama dio (3 ml kapi na 20 ml fiziološke otopine) se previše gori - imam po prvi put bio je osjećaj poput mene rana ulije kiselinu. Zbog savjetovati umjesto 3 ml Proteflazid uzeti 2-2,5 ml - ovisno o tome kako osjećaju. Zatim, ovo rješenje bi trebao biti spreman staviti gazu, čekati dok se tekućina ne apsorbira u njemu, i pažljivo ga upisati. Koristila sam ove tampone 2 puta dnevno, a već na trećem šupljini počela su me pustiti. U stvari, on je gotovo nestao u 8-og dana tretmana, ali kad je osip ostao, koji je morao da se liječi i dalje. No, na kraju svega sam bio u mogućnosti da se oporavim od - dva tjedna, a nitko od neugode ili čak podsjetnici erupcija lijevo. To me čini sretnim i da je moguće napraviti bez upotrebe lijekova za teške herpes - u bilo kojem od tih strana dogoditi, ali Proteflazid bila potpuno sigurna i nema štete sam prouzročio.

Margarita (pozitivna povratna informacija)

Sigurno i učinkovito za djecu

Za razliku od mnogih lijekova dizajniranih za povećanje imunosti, Proteflazid ne sadrži ništa opasno poput interferona koji još uvijek nisu jasni kako se izlučuju i kako utječu na prirodni imunitet djeteta. Ali Proteflazid je dizajniran samo da bi ga ojačao - jednom, i sastoji se isključivo od biljnih ekstrakata - dva. Djeci mogu dobiti lijek od rođenja, i koristiti je za različite indikacije. Ali osobno sam prilagodio kapljice kako bih spriječio ARVI u 4-godišnjem sinu, koji je 7-8 puta bolestan tijekom hladne sezone. Koristite ih jednostavno - 2-3 kapi (iznos ovisi o dobi) razrijedite u toploj vrenja vode i dajte piti djetetu. Proteflazidni mirisi bilja, okus ne osjeća, a problemi s prijemom na nas nisu se pojavili apsolutno. A alat savršeno funkcionira, iako je sastav jednostavna do užasa. Sin je počeo uzimati ga od rujna, i kao rezultat prije početka ljeta bio je bolest samo 4 puta, pa čak i bez uobičajenih komplikacija, to je bio veliki uspjeh za nas. Uopće nije bilo nuspojava - alergije, bez mučnine, ništa drugo nije bilo. Ako ne postoji pojedinačna netrpeljivost, mislim da neće naštetiti niti jednom djetetu. Od minusa mogu donijeti samo dva, a onda ne i ozbiljna: pad je bio vrlo teško pronaći, a oni su vrlo skupi, to je sve. No, jednom kada je učinak tako visokokvalitetan, valja ga pogledati i potrošiti, vjerujem.

Veronica (negativna povratna informacija)

Za djecu to jednostavno nije sigurno

Ako se lijek temelji na biljnim ekstraktima, ljudi na stroju misle da je potpuno siguran. Jao, i bio sam jednako naivan, i zbog moje naivnosti što je moje dijete patilo. Dao sam kapi od 2 godine - pedijatar je propisao Proteflazide zbog herpesa, koji se kao da nigdje ne pojavljuje na tijelu djeteta. Dijete u ovoj dobi ne može govoriti, a nisam odmah razumjela, plakanje, nadutost, crvene mrlje na koži i regurgitiranje uzrokovane upravo tim kapljicama. Tada sam pročitao sastav, a tamo - alkohol 96%! Ne, tako možete dodati alkohol na kapljice koje su dopuštene djeci? Čak i ako dijete dajete samo nekoliko kapi u isto vrijeme, etanol je vrlo iritantan za želudac, a kod djece je već vrlo osjetljiva - to je razlog zašto je moja kćer trbala i trzala. Drugo - kako znamo da li dijete ima alergije na komponente Proteflazida? Biljke koje se nalaze u kapljicama ne rastu, nemamo problema s njima - sasvim je moguće da dijete reagira na ove čudne ekstrakte, čak se može dogoditi anafilaktički šok, a ne da crvena koža. Činjenica da je moja kćer alergična, shvatila sam kad sam prestao davati kapljice - sve mrlje nestale i više se nisu pojavile. Hvala Bogu da smo sve uspjeli, ali još uvijek se brinem za činjenicu da sam tada bezrezervno povjerovao pedijatru. A vi savjet od mene - zaobići Proteflazide stranu, ako volite svoju djecu i ne želite razdvojiti tužne posljedice uzimanja tih kapi.

Proteflazid

Proteflazide: upute za uporabu i recenzije

Latinski naziv: Proteflazidum

Aktivni sastojak: Herb Deschampsia caespitosa L. trava, Herb Calamagrostis epigeios L. trava

Proizvođač: PJSC "Phytopharm" (Ukrajina), PJSC "Farmak" (Ukrajina), PJSC "Biolik" (Ukrajina), LLC "Sperko Ukraine" (Ukrajina)

Ažurirajte opis i fotografiju: 11/01/2018

Proteflazid je antivirusno sredstvo izravnog djelovanja, biljnog podrijetla.

Oblik izdavanja i sastav

Proteflazid je dostupan u sljedećim oblicima:

  • kapi tamno zelena boja, miris i (30 ili 50 ml u koji štiti od svjetla staklenu bočicu s čepom poklopca pluta kapaljkom s kontrolom prvi otvor u kartonskoj kutiji 1 bočica);
  • otopina za topikalnu primjenu i oralnu primjenu: tamnozelena boja, s određenim mirisom; tijekom pohrane pojave strukture gela koja se sklapa uz miješanje (25, 30 ili 50 ml u bočice tamnog stakla, gumenim čepovima kapaljkom, boca kutiju 1);
  • Supozitorije: smeđe-zelene boje, torpedne (5 supozitorija u blisteru, u pakiranju od 1, 2 ili 3 blistera).

U 1 ml kapi sadrži tekući ekstrakt Proteflazida u količini od 1 ml:

  • Aktivna tvar: Pike turfy trave (Herba Deschampsia caespitosa L.) i tla trave trska (Herba Calamagrostis epigeios L.) u omjeru 1: 1 (uključivanje karboksilnih kiselina od najmanje 0,3 mg / ml u smislu jabučna kiselina, flavonoidi ne uključuje manje od 0,32 mg / ml u smislu rutina);
  • dodatna komponenta (otapalo za ekstrakciju): etanol 96%.

U 1 ml otopine sadrži:

  • aktivne tvari: trava trava - 500 mg, biljna trava - 500 mg;
  • dodatna komponenta: etanol 96%.

U 1 supozitorija sadrži:

  • aktivne tvari: flavonoidi, dobiveni iz mješavine biljaka štuke i purice (omjer 1: 1) - ne manje od 1,8 mg;
  • Dodatne komponente: polietilenglikol-400, butilhidroksianisol (E 320), polietilenglikol-4000, polietilenglikol-1500.

Farmakološka svojstva

farmakodinamiku

Proteflazid je fitopreparacija antivirusnog djelovanja. Pripravak s aktivnim tvarima - flavonoida - mogu inhibirati replikaciju u zaraženih stanica DNA i RNA viruse, kao rezultat inhibicije virusnih enzima kao što RNA, DNA polimeraza, timidin kinaze, reverzne transkriptaze i neuraminidaze. Tijekom pretkliničkih i kliničkih ispitivanja lijeka pokazala aktivnost protiv virusa koji uzrokuju hepatitis, herpes, gripu i akutne respiratorne infekcije (ARI), infekcije HIV-om, papiloma virusa.

Phytopreparation stimulira endogeni alfa- i gama-interferon, unapređenja se fiziološki aktivni, što zauzvrat povećava tjelesnu nespecifičnu otpornost na obje bakterijskih i virusnih infekcija. Proteflazid štiti sluznice (t, H. vagine i vrata maternice) pomoću normalizaciju lokalnu imunost (izlučenog imunoglobulina A, laktoferin, C3 komponenta komplementa i lizozima).

Prema kliničkim ispitivanjima Proteflazid pad na dnevnim oralnim dozama od preporučenih dobi u skladu s navedenim zahtjev krug nema immunotoxic učinak i ne rezultira hyporesponsiveness imunološkog sustava - ne uzrokuje supresiju proizvodnje alfa i gama-interferona, koji omogućuje korištenje, ako je potrebno, dugo vremena.

Fitopreparaciju karakterizira antioksidativna aktivnost - sprječava protok slobodnih radikala, sprječava nakupljanje proizvoda oksidativne degradacije lipida i potiče poboljšanje antioksidacijskog stanja stanica. Kada se uzima oralno, lijek smanjuje opijenost i pomaže u ponovnom uspostavljanju tijela nakon zarazne bolesti, a također pridonosi prilagodbi na nepovoljne ekološke uvjete.

Proteflazid odnosi modulatori apoptoze, za pojačavanje učinka te potiče apoptozu čimbenika koji vode do aktivacije kaspaze 9 omogućava eliminaciju stanica zaraženih virusom i izgled primarnog prevenciju kroničnih bolesti s latentnih virusnih infekcija. Sprječava povratak bolesti i produžuje razdoblje remisije.

Za genitalnog herpesa biljna sredstva u obliku čepića sprječava razvoj novih elemenata osip, pridonosi smanjenju rizika od nastanka i širenja visceralni komplikacija, ubrzava proces ozdravljenja. U pozadini vaginitis, vaginosis i upalnih bolesti cerviksa, Proteflazid potiče učinkovitije i brže eliminacije patogena i sudjeluje u obnovi lokalnog imuniteta. Zbog djelovanja fitopreparacije eliminiraju se disbiotički poremećaji mikroflore genitalnog trakta, obnavlja se normalni vaginalni biotop.

farmakokinetika

Nakon oralne primjene lijeka za flavonoide, karakteristična je brza apsorpcija gastrointestinalnog trakta (GIT). Prema in vivo studijama, njihove maksimalne koncentracije su postignute nakon 20 minuta nakon upotrebe kapi. Kada se primjenjuje oralno, bioraspoloživost kapi je 80%, poluživot plazme je oko 2,3 sata. Krvne stanice znatno akumulirati više aktivnih tvari nego u krvnoj plazmi razine od Proteflazid su osigurali svoj dugoročni učinak, kao i nakupljanje u organima i tkivima kao posljedica oslobađanja krvnih stanica po flavonoida. U ovom slučaju, fitopreparacija inhibira enzime samo u virusnim inficiranim stanicama, preostale stanice, u kojima nema značajne aktivnosti virus-specifičnih enzima, njegov učinak praktički nije produžen.

Zbog farmakokinetičke dinamike akumulacije i oslobađanja flavonoida iz krvi, lijek u obliku kapi treba uzeti 2 puta dnevno kako bi se postigle potrebne koncentracije.

Prilikom uzimanja otopine u odraslih, konačni poluživot može biti 5-9 sati, tako da Proteflazide treba uzimati 3 puta dnevno.

Topikalnom primjenom, Proteflazid ne ulazi u sistemsku cirkulaciju i nema sustavne učinke. Dokazano je da je vaginalnom primjenom moguće postići terapeutsku koncentraciju lijeka u tkivima genitalnih organa.

Upozorenja za uporabu

kapi

Preporučuju se kapi za liječenje i prevenciju ponovnog pojavljivanja bolesti uzrokovanih sljedećim patogenima:

  • herpes simplex virusi I i II (Herpes simplex);
  • herpes virusa tipa III, uzrokujući herpes zoster i piletinu (herpes zoster);
  • herpes virus tipa IV (Epstein-Barr virus) u akutnom i kroničnom aktivnom obliku;
  • herpes virus tipa V (citomegalovirus).

U kombiniranoj terapiji, Proteflazide se propisuje za sljedeće bolesti:

  • bakterijske, virusne, gljivične infekcije, njihove povezanosti (mikoplazma, klamidija, ureaplazma i drugi);
  • hepatitis B i C;
  • HIV infekcije i AIDS-a.

Ovaj oblik phytopreparation koristi za etiotropic liječenje plućnih / sekundarne oblike displaziju cerviksa (CIN1 i CIN2) uzrokovane papiloma infekcije (uključujući onkogenih soja), te terapiju s kombinacijom drugih oblika bolesti uzrokovane infekcijom (na t. H. onkogenim sojevi),

Također, Proteflazid je indiciran za prevenciju i liječenje gripe i drugih akutnih respiratornih virusnih infekcija (ARVI), uključujući pandemijske sojeve influence.

Rješenje

Otopina se koristi za liječenje herpesvirusnih infekcija kože i sluznice, uzrokovanih virusima herpes simplex I i II, uključujući genitalni herpes.

čepići

Supozitoriji se koriste za liječenje bolesti ženskih genitalnih organa uzrokovanih sljedećim mikroorganizmima:

  • virusi ljudskog papiloma virusa (HPV), uključujući onkogene sojeve;
  • virusi Herpes simplex (tip I i ​​II), citomegalovirus, Epstein-Barr virus;
  • uzročnici upalnih lezija mješovite etiologije: patogene gljive, viruse, bakterije, ureaplazme, klamidiju, mikoplazme (s kompleksnom terapijom).

kontraindikacije

  • peptički ulkus želuca i duodenuma u fazi egzacerbacije (za kapljice i otopinu);
  • dječja dob (za rješenje i supozitorij);
  • preosjetljivost na komponente Proteflazida.

Rješenje se treba koristiti s oprezom u slučaju povijesti ozbiljnih alergijskih reakcija.

Upute za uporabu Proteflazid: metoda i doziranje

kapi

Kapi Proteflazid se koristi oralno i topikalno. Prije upotrebe, bočica kapljica treba potresati, sredstvo dozirano kapaljkom. Kada se lijek služi oralno, potrebni broj kapi trebao bi se uzeti 10-15 minuta prije obroka, prethodno razrijeđenog u 1-2 žlice vode.

Djeca od rođenja do 1 godine Proteflazid imenuju 1 kap po danu.

Preporučene jednokratne doze za pacijente starije od 1 godine (učestalost prijema - 2 puta dnevno):

  • od 1 do 2 godine - 1 kap;
  • od 2 do 4 godine - 2 kapi;
  • od 4 do 6 godina - 4 kapi;
  • od 6 do 9 godina - 9 kapi;
  • od 9 do 12 godina - 10 kapi;
  • od 12 i više godina - 12-15 kapi.

Trajanje korištenja Proteflazida ovisi o indikacijama i ozbiljnosti bolesti:

  • citomegalovirus, akutni i kronični aktivni oblik Epsteinove virusne infekcije - Barr, infekcija papilomavirusom (u kombinaciji s lokalnom primjenom kapi); genitalni herpes, herpes zoster (herpes zoster); herpetički ekcem i herpetički vezikularni dermatitis (u kombinaciji s lokalnom primjenom kapljica); herpetsko oštećenje očiju, herpetski meningitis i encefalitis (za terapiju): preporučljivo je uzimati kontinuirano 3 mjeseca; s ponavljajućim tijekom bolesti, na preporuku liječnika, tečajevi se odvijaju 1-2 puta godišnje;
  • recidiv varikele, herpes gingivostomatitis, pharyngotongzilitis (profilaksa / liječenje); bakterijske, virusne, gljivične infekcije i njihova udruženja (kompleksna terapija); virusne i bakterijske infekcije koje se pojavljuju kod osoba s nedovoljnom funkcijom imunološkog sustava (za profilaksu): treba uzeti unutar 1 mjeseca;
  • virusni hepatitis B i C, HIV infekcija i AIDS (kompleksno liječenje): preporuča se bez prekida 6-12 mjeseci; u pacijenata s HIV-om i AIDS-om, tečaj se provodi prije ili poslije antiretrovirusne terapije;
  • gripe i druge akutne respiratorne virusne infekcije: za terapijske svrhe, koristite 5-14 dana s obzirom na težinu bolesti, za profilaksu - 14-28 dana za ½ dozu za liječenje; U razdoblju epidemije, trajanje prijave može se povećati na 42 dana.

Trajanje terapije u djece sličan je onom odraslih.

Preporučeni način primjene i režim doziranja za lokalnu primjenu kapi (u kombinaciji s oralnom primjenom) za liječenje slijedećih bolesti:

  • Herpes simplex infekcija kože i sluznice, papilomatozama kože, herpes zoster, akutnih oblika: Otopina lijeka u obliku primjene primjenjuje na pogođenog područja kože 3-5 puta dnevno, trajanje postupka treba biti 10-15 minuta; Otopina za aplikacija 36-38 pripravljeni su razrjeđivanjem kapljica lijek (1.5 mL) u fiziološkoj otopini (0.9%) otopinom natrijevog klorida u 10 ml; lokalno Proteflazid se koristi sve dok se uklone znakovi sluznice sluznice ili kože, ali ne manje od 10 dana;
  • Papiloma virusne i bakterijske infekcije, ženski genitalni organi, primarni i ponavljaju genitalnog herpesa: Vaginalni tamponi impregnirane s otopinom Proteflazid primjenjuje za 30-40 minuta, 2 puta na dan; za pripravu otopine zahtijeva 72-75 kapi (3 ml) da se razrijedi u fiziološkoj otopini soli u dozi od 20 ml; trajanje korištenja vaginalnih tampona tijekom terapije sa pripravu genitalnog herpesa je 10 dana, a u liječenju infekcija papilomavirusa virusnih i bakterijskih ženskim genitalijama - 14 dana.

Rješenje

Otopina Proteflazid se koristi oralno i eksterno.

Kada se primjenjuje oralno, preporuča se da se otopina primjeni na komad šećera ili hrane škroba. Uzmite lijek 3 puta dnevno prema sljedećoj shemi (doze su označene za 1 prijem):

  • I tjedan - 5 kapi;
  • II-III tjedna - 10 kapi;
  • IV tjedan - 8 kapi.

Nakon 1 mjeseca nakon završetka terapije moguće je ponavljanje tečaja, ako je potrebno. Maksimalni dopušteni dnevni unos za oralnu primjenu je 30 kapi (1015 mg, ili 1,25 ml).

Vanjski Proteflazid se koristi u obliku losiona ili vaginalnih tampona. Za pripremu losiona treba otopiti 36-38 kapi fitopreparacije (1,5 ml) u fiziološkoj otopini, uzeti u dozi od 10 ml. Gaze, natopljene pripremljenom otopinom, nanose se na zahvaćeno područje kože ili sluznice do 3 puta dnevno.

Kod vaginskih tampona preporuča se 72-75 kapljica biljnog pripravka da se otopi u 20 ml slane otopine. Gusta vlažica impregnirana pripravljenim pripravkom ubrizgava se u vaginu 2 puta dnevno. Ako se tampon osjeti kako gori u vagini, trebate udvostručiti dozu otapala.

Vaginalni tamponi i losioni se nastavljaju koristiti sve dok simptomi kože ili sluznice nestanu, ali ne dulje od 14 dana. Najveća dnevna doza za vanjsku primjenu je 72-75 kapi (3 ml).

čepići

Supozitorije Proteflazid se daje intravaginalno nakon završetka higijenskih postupaka. Nakon otpuštanja čepića iz zaštitne plastične ambalaže, treba ga staviti duboko u vaginu. Nakon davanja lijeka, poželjno je ležati u ležećem položaju najmanje 3 sata i ne ulaziti u seksualni kontakt 8 sati. Započnite tijek terapije treba biti odmah nakon završetka menstruacije, tijekom menstruacije potrebno je prekinuti liječenje.

Preporučeni režim doziranja:

  • periodičan herpes infekcija, uključujući prisutnost infekcije citomegalovirusom i Epstein - Barr: primjenjuju se 1 puta dnevno 1 čepić za 10 dana, naravno - 3 mjeseca (10 dana mjesečno)..
  • genitalnih bolesti uzrokovanih virusima herpes virusa I i II: 1 puta dnevno za 1 supozitorij 7-10 dana, a ako je potrebno i više, prije uklanjanja simptoma bolesti;
  • HPV i / ili HSV infekcija u kombinaciji s bakterijskim ili gljivičnim lezija: upotrebom 2 puta dnevno 1 čepića za 14 dana, naravno - 3 mjeseca (14 dana mjesečno).

Nuspojave

  • probavni sustav (za otopinu i kapljice): povraćanje, mučnina, proljev, bol u epigastričnoj regiji; kapanje - prisutnost kronična gastroduodenitis moguće pogoršanje bolesti, pojava bolesti gastroezofagealnog refluksa (u razvoju ovih neželjenih reakcija uzimati lijekove nakon 1,5-2 sata nakon obroka);
  • alergijske reakcije: rijetko - erythematous rashes, svrbež; u bolesnika s povećanom individualnom osjetljivošću - reakcije preosjetljivosti;
  • čest poremećaj (za rješenje i kapi): izolirani slučajevi - slabost, glavobolja, prolazne porast tjelesne temperature do 38 ° C 3-10 sata liječenja (u ovom slučaju otkazati Proteflazid nije potrebna, preporuča se konzultirati liječnika isključiti druge moguće uzroci povećane tjelesne temperature);
  • laboratorijske parametre (kapanje) u liječenju hepatitisa (10-15% bolesnika s teškim citolitičku sindrom) - povećana transaminaze, slave nakon 2-4 tjedna nakon početka naravno, rijetko - povećana razina bilirubin od 24 tjedana ( pojava ovih nuspojava ne zahtijeva povlačenje Proteflazida);
  • lokalne reakcije: peckanje, suhoća, svrbež.

predozirati

Slučajevi predoziranja Proteflazida nisu fiksni, ali postoji mogućnost nuspojava, s oralnim unosom - uglavnom iz gastrointestinalnog trakta. Terapija je propisana simptomatična.

Posebne upute

Kada se topikalna primjena kapi u slučaju svrbeža, paljenja i suhoće, preporuča se smanjiti koncentraciju lijeka u otopini za primjenu.

Da bi se spriječilo urogenitalno reinfekciju potrebno je istodobna terapija seksualnog partnera (poželjno je kombinirati primanje kapi pomoću supozitorija).

Tijekom liječenja supozitorijima, preporuča se odreći spolnog odnosa.

Utjecaj na sposobnost upravljanja motornim prijevozom i složenih mehanizama

Nisu pronađeni štetni učinci proteeflazida na sposobnost upravljanja vozilima i upravljanja složenom opremom.

Primjena u trudnoći i laktaciji

Prema rezultatima pretkliničkih istraživanja, teratogeni, embriotoksični, mutageni, fetotoksični i kancerogeni učinci aktivnih tvari lijeka nisu otkriveni. S kliničkom primjenom Proteflazida u trimestrima I-III trudnoće i tijekom dojenja, nije pronađen nikakav negativan učinak. Nije bilo posebnih studija o utjecaju fitopreparacije na ljudski fetus.

Korištenje Proteflazida tijekom trudnoće i dojenja dopušteno je samo ako očekivana korist od njegove uporabe znatno premašuje moguće prijetnje fetusu. Liječenje lijekom provodi se samo po preporuci i pod nadzorom liječnika.

Kod primjene Proteflazida u obliku otopine tijekom dojenja, dojenje treba prekinuti.

Primjena u djetinjstvu

Prema uputama, Proteflazid u obliku otopine i supozitorija kontraindiciran je u pedijatrijskoj praksi. Kapljice djece mogu se koristiti od dana rođenja u dozama koje odgovaraju dobi, uzimajući u obzir tijek bolesti, liječenje treba kontrolirati liječnik.

Interakcije lijekova

Negativne manifestacije uzrokovane interakcijom lijeka s drugim lijekovima / lijekovima nisu utvrđene.

Proteflazid u obliku kapi i čepiće za liječenje virusnih i bakterijskih i virusne i gljivične infekcije mogu se primijeniti u kombinaciji s antibioticima, antifungalna sredstva (za kapi) i drugim antivirusnim (čepiće).

analoga

Proteflazid analozi su Immustat, herpes simplex, Detoksopirol, Arbidol, Ingavirin, Kagocel, Armenikum, Flavozid, Ferrovir, Jodantipyrin, Panavir.

Uvjeti i uvjeti skladištenja

Skladištiti na mjestu nedostupnom djeci, zaštićenom od svjetlosti, otopine - na temperaturi od 18-25 ° C, kapi i supozitorija - ne više od 25 ° C. Lijek ne smije biti zamrznut!

Rok trajanja otopine i kapi - 3 godine, supozitoriji - 2 godine.

Uvjeti za dopust iz ljekarni

Puštena je na recept.

Recenzije o Proteflazideu

Prema pregledima, Proteflazid je učinkovit lijek koji se koristi u liječenju zaraznih bolesti, koji ima (osobito u obliku kapi) izražen antivirusni učinak. Pacijenti koji uzimaju lijek, pozitivno reagiraju na svojstva imunomodulatora, budući da su nakon liječenja lijekom mnogi od njih postali bolesni mnogo rjeđe. Recenzije također ukazuju na učinkovitost primjene Proteflazida u liječenju herpes infekcija i sprečavanju ponovnog pojavljivanja tih lezija.

Nedostatci biljnog lijeka uključuju visoki trošak i neugodan okus, a tu su i pritužbe na nedostatak droga u ljekarnama.

Cijena protefolazida u ljekarnama

Cijena Proteflazida u obliku kapi prosječno iznosi 2000 rubalja po bocu koja sadrži 30 ml.

Potrebno je proteflazid.

Idem u ljekarnu i trebam savjet.

starac je prošao 2 dana u vrt i donio trn. sljedećeg dana, a mali se pojavio. Danas su već bjelkaste.

Liječnik je napisao Proteflazid, ali košta ili stoji 300 sati. ali trebamo li i ako postoje anagenolozi? savjetovati plis

pysy.u nas ooocheen mnoge lijekove jednostavno bili, a ja i nteresno je ovaj lijek mi je potrebno?)

Objavljeno 24. svibnja 2016., 11:45

123 komentara

IvannaM 24. svibnja 2016, 11:47

Sada svi liječnici propisuju ovaj lijek, smeće, ne trošiti novac, već se pojavljuju vitamine (jagoda, tikvice, krastavci), ono što je sada na stvari lijekova

Rosinka 25. svibnja 2016, 07:08

Dati Dzherelo, jeftin i učinkovit)

))) Savjeti i upute upoznati people- najdragocjenije što može dati internet)) kad želim savjet, odmah sam se na vas, odmah preko zaslonu telefona, osjećam svoju najvišu kvalifikaciju)) daljinski moć misli, nemojte liječiti bilo kakve šanse? Ili samo neprocjenjive savjete i uskličnike - kako bih spasio svoju djecu, od takve budale poput mene, besplatno prskati? Nisam vas tražio savjet, ili zbunjujem nešto? Ovaj razgovor nema smisla za nastavak, koliko ljudi, toliko mnogo mišljenja. Želim vam dobro zdravlje, hvala vam na savjetu)

Polja 25. svibnja 2016, 07:55

I mi smo, nakon mononukleoze, pili i sa sezonskim izbijanjem gripe, učinkovit lijek!

Nakon što bronhitis malo daje imunoflazid - do jednog mjesta. S istim uspjehom uhvaćen je trzaj i ponovno kašlja. Proteflazid je uzeo prije 4-5 godina - učinak je isti.

KONFETKA 24. svibnja 2016, 23:35

I imamo imunoflazidne nuspojave - strašna bol u trbuhu, dijete tako uvijeno nakon uzimanja lijeka koju sam mislio, a glas će se srušiti i kola hitne pomoći već je htjela izazvati, općenito grozni lijek!

KONFETKA 24. svibnja 2016, 23:39

Ne proganjaju dijete s tim mučama, samo ekstremnim slučajevima, a dječje tijelo se ne koristi za ovu kemiju, jer med, mjed, ribizli su lijek. Dajem samo takve čajeve i meda s mlijekom, tri dana i dijete već trči ulicom!

dali da nam nešto uopće nije pomoglo. prestao je davati, kao i sama bolest

Ololosha 24. svibnja 2016, 11:54

+ nema razlike - zašto platiti više)

Dibrova 24. svibnja 2016, 11:49 1

Sasha, naš liječnik kaže da boja otrova ne znači ništa ikada. Ako imate virusni virus, ne bih ništa mogao izlučivati ​​osim slane otopine, sulfacila i vazokonstriktora ako je potrebno.

Dariya 24. svibnja 2016, 12:18

++ Olgu. Samo ja još drijemati Nasoferona kad sam virusna, zdrava i bolesna. Obično drugo se ne pada

kohanka 24. svibnja 2016, 12:22

Svi -froni ometaju ispravni tijek bolesti i uzrokuju akutne vrhove tijekom bolesti. Njihov pozitivan učinak dugo je opovrgnut, pa čak ni u našoj poliklinici koja se nazad nije više propisala.

Alice 24. svibnja 2016, 17:18 1

i nas nazanachali sulphacilum i farmazolin (bilo za oči, a bilo za nos, kaplje se naizmjenično s razlika u 5 mina u nosu, au nekoliko dana nosa okja)

Romanenko 24. svibnja 2016, 11:50

mi također nije vidio razliku 600 UAH. otišao na vjetar)))

MARICKA 24. svibnja 2016, 11:50

tsіna skazhena i skladište lishe yakas trava na alkoholu Ja yogo pio s lišavanjem, ili rezultat nisam bula u seizure.MoС-h spodívan vіn nije opravdano

Proteflazid Recenzije

proteflazidum.

Proteflazid

Lijekovi na biljkama, iskreno se vjerujem mnogo više od svega, na primjer, ocillococcinum, koji sadrži nerazumljive enzime iz jetre nepostojeće patke. To je stvarno oglašeno sranje i lutka.

Imunostimulant sigurno neće izliječiti, ali će se zaštititi od komplikacija, bronhitisa, upale pluća, sinusitisa
To neće biti gore

Pomogao mi je. Ne znam je li placebo radi ili stvarno radi, ali pomogao mi je da se riješim uporno angine.

Proteflazid

Kada je herpes dao sina, oko 2 godine nije ometao

Tko je uzeo Proteflazide tijekom kapi tijekom trudnoće?

Imala sam tipične teške prehlade, a bez herpesa je bila vidljiva na usnama. I stalno. Liječnik je imenovao ili imenovao, rekao je ili rekao da je u mom slučaju nužan. Morao sam piti dva mjeseca.

Usput, djevojke, nisam osjetio neugodan miris i okus. Iako je cijela B sve oko stank. Uzeo sam ga vodom. Pa, isprati vodom. Svejedno mi se ne sviđa okus alkohola.

Općenito, ako se drugi put moram odvesti tijekom B, neću se bojati. I da, liječnici su zasebna tema. Morate pronaći svog liječnika da mu povjerenje. A onda bez povjerenja, ne želite ništa prihvatiti. I s zastrašujućim. Bio sam sretan.

Sada sam s sinom, on je velik i čvrst. I ove godine sam pretrpio najviše 2 puta. I onda je slab.

Proteflazid za djecu: upute za uporabu

Za liječenje bolesti uzrokovanih virusima koriste se posebni lijekovi koji mogu djelovati na takve patogene. Oni uključuju i Proteflazid - antivirusni lijek s prirodnom osnovom. Je li moguće davati ovaj lijek djeci i kako je pravilno primijeniti u djetinjstvu?

Oblik izdavanja i sastav

Proteflazid je otopina koja ima tamnozelenu boju i specifičan okus. Prodaje se u bočicama opremljenim čepovima, kapaljkama. Jedna takva bočica tamnog obojenog stakla može držati 25, 30 ili 50 ml lijeka. Kada se skladišti, otopina često postaje gel, ali se nakon mućkanja vraća u tekuće stanje.

Aktivne tvari medikamenta su dvije divlje biljne žitarice - travnata livada (također se nazivaju štuka) i mljevena trska.

U 100 ml otopine, takve se biljke nalaze u količini od po 50 grama svake i nadopunjene sa samo 96% etilnog alkohola. Odsutni su drugi pomoćni sastojci u takvim lijekovima.

Načelo rada

Flavonoidni glikozidi, koji su dio Proteflazida, imaju antivirusni učinak. Oni su sposobni djelovati na enzime (među njima i DNA i RNA polimeraze, kao i timidin kinaze i neuraminidaze) u stanicama inficiranim virusima. Zbog toga je reprodukcija virusnih proteina poremećena, množenje virusnih čestica se zaustavlja ili usporava.

Istraživanja su pokazala aktivnost Proteflazida protiv virusa influence, herpesa, ARVI, hepatitisa i mnogih drugih infekcija. Nadalje, pod djelovanjem Proteflazida, aktivira se proizvodnja gama i alfa interferona, tako da se ojačaju nespecifični imunitet na bakterijske i virusne infekcije. Osim toga, upotreba otopine normalizira količinu lizozima, imunoglobulina A, laktoferina i drugih indeksa lokalne imunološke obrane.

svjedočenje

Razlog korištenja Proteflazida može biti i liječenje i prevencija različitih virusnih infekcija. Takav lijek propisan je:

  • kada su zaražene jednostavnim herpes simplex virusa sluznice i kože;
  • s piletinom ili herpes zosterom;
  • s infekcijom citomegalovirusom;
  • kada su zaražene virusima Epstein-Barr;
  • kod gripe, virusnog rinitisa i drugih ORVI.

Dječje zdravlje

"Previše posla može otvrdnuti srce \" (c)

Majka Julija, Papa Dima, Katyusha (30. srpnja 02) i Anyuta (25. veljače 04)
od Brovarya

Ako ne možete prilagoditi situaciju za sebe, prilagodite se situaciji!

Trudnoća i porod
Od rođenja do godine
Od 1 do 6 godina
Od 6 do 16 godina
obitelj
Korisni linkovi

Autorska prava članaka zaštićena su u skladu sa zakonom o autorskim pravima. Korištenje materijala na Internetu moguće je samo uz naznaku, hiperveze na portal, otvorene za indeksiranje. Korištenje materijala u tiskanim publikacijama moguće je samo uz pisano dopuštenje uredništva.


Prethodni Članak

Hepatitis forum

Vezani Članci Hepatitis